Jaloangervo, lajitelma 2 l
Tuotekoodi: SAT79025 EAN: 6417481279025
Avainlippu logo

Jaloangervo, lajitelma 2 l

Tuotekoodi: SAT79025 EAN: 6417481279025

Tuotekuvaus

Upea värilajitelma juuri kukkaan puhkeavia jaloangervoja. Suuret taimet ovat kahden litran ruukuissa.
Jaloangervo sopii puolivarjoisten paikkojen kasvi- ja perennaryhmiin, mutta myös aurinkoiselle paikalle, mikäli maa pysyy hyvin kosteana. Jaloangervot ovat myös hyviä leikkokukkia. Jaloangervot menestyvät tuoreessa tai kosteassa, ravinteikkaassa runsasmultaisessa maassa, aurinkoisella tai puolivarjoisella paikalla.

Lajeina
Astilbe younique 'Lilac' on pystykasvuinen tuuhea jaloangervolajike. Lehdet muodostavat kauniin tummanvihreän mättään, jonka yläpuolelle kartionmuotoiset lilan-vaaleanpunaiset kukat aukeavat loppukesällä. Jaloangervo sopii puolivarjoisten paikkojen kasvi- ja perennaryhmiin, mutta myös aurinkoiselle paikalle, mikäli maa pysyy hyvin kosteana. Lajike on myös hyvä leikkokukka.
Jaloangervot viihtyvät tuoreessa tai kosteassa, ravinteikkaassa runsasmultaisessa maassa, aurinkoisella tai puolivarjoisella paikalla.

Astilbe younique 'Ruby Red' on pystykasvuinen tuuhea jaloangervolajike. Lehdet muodostavat tiiviin tummanvihreän mättään, jonka yläpuolelle upeat, perhosia houkuttelevat, punaiset kukat aukeavat loppukesällä. Jaloangervo sopii puolivarjoisten paikkojen kasvi- ja perennaryhmiin, mutta myös aurinkoiselle paikalle, mikäli maa pysyy hyvin kosteana. Lajike on hyvä leikkokukka.

Astilbe younique 'Silvery Pink' on pystykasvuinen tuuhea lajike. Lehdet muodostavat tiiviin tummanvihreän mättään, jonka yläpuolelle upeat hempeän vaaleanpunaiset kukat aukeavat loppukesällä. Jaloangervo sopii puolivarjoisten paikkojen kasvi- ja perennaryhmiin, mutta myös aurinkoiselle paikalle, mikäli maa pysyy hyvin kosteana. Lajike on hyvä leikkokukka. Jaloangervot viihtyvät tuoreessa tai kosteassa, ravinteikkaassa runsasmultaisessa maassa, aurinkoisella tai puolivarjoisella paikalla.

Jaloangervo Younique White™ on pystykasvuinen ja tuuhea jaloangervolajike. Younique -ryhmän jaloangervoille on tyypillistä kompakti ja säännöllinen kasvutapa, sekä runsas ja melko aikainen kukinta. Kukat ovat kauniin valkoiset, suuret ja tuoksuvat. Koristeellinen lehdistö muodostaa tuuhean mättään jonka yläpuolelle kukkavarret kohoavat. Helppohoitoinen Younique White™ sopii esimerkiksi massaistutuksiin, kasviryhmiin ja ruukkuistutuksiin. Lajike on myös erinomainen leikkokukka.

Tuotepakkaus:

paino: 0,50 kg

Ominaisuudet

TuoteJaloangervo lajitelma 2L
Korkeus, cm40-70
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäperenna
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiAstilbe mix
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapysty
Istutustiheystaimiväli 40 cm