Kaarirakenne Oy

 

- Itsekantava, ilman sisä- tai ulkopuolisia tukirakenteita koko tila on vapaasti käytössä!
- Kustannustehokas: nopea ja edullinen rakentaa
- Avaimet käteen –palvelu sisältää kaiken mitä uuteen halliisi tarvitset: perustukset, ovet, kondensiosuojauksen ja/tai lämmöneristyksen, LVIS:n, toimisto- ja sosiaalitilat jne.
- Saatavana koko Suomeen!

- Yleisimmät perustustavat ovat betonipalkkiperustus (300x300 mm), modulikiviperustus ja perinteinen, maahan upotettava perustus.
- Itsekantavana toteutettujen kaarihallien maksimijänneväli on 20 m, mutta pituudella ei ole rajoitteita. Kun kaaren leveys on 20 m, kaari voi olla maksimissaan n. 9 m korkea. 15 metriä leveässä maksimi korkeus on n. 7 m. Näiden korkeusmittojen lisäksi tulee sokkelin korkeus 0,3 metristä aina muutamaan metriin saakka, jolloin korkeus voi olla jopa yli 12 m. Koko on siis vapaasti valittavissa tarpeidesi mukaan!
- Hallit voidaan toteuttaa myös siirtokelpoisina, kun huomioidaan hallia valmistaessa rakenteen jako sopivankokoisiin lohkoihin.
- Nosto-ovitoimittajamme on laadukas ja tunnettu Crawford. Lisäksi toimitamme liukuovet sekä erilliset käyntiovet.

Hallitoimitukseen kuuluu kaikki rakennushankkeen suunnittelu- ja rakennustyöt, mitkä tarvitaan rakennuksen toteuttamiseksi voimassa olevien viranomaismääräysten ja asetusten mukaisesti, alkaen sokkelin asennuksesta (tehdään kantavan maapohjan tai asfalttikentän päälle).

Toimituksemme sisältää aina myös asetusten vaatimat asiakirjat ja laskelmat:

 • ARK-pääpiirustukset rakennusluvan hakemista varten
 • RAK-suunnitelmat
 • Rakennelaskelmat
 • 3D-havainnekuvat
 • ARK-työpiirustukset

 •  

  Lataa hallien 3D-mallit (pdf-tiedostoja)

  Halli 132

  Halli 342

  Halli 450

  Halli 640

  Halli 648

   
  Halli 342