TIETOVERKKOHYÖKKÄYKSEN JÄLJILTÄ SIVUSTOMME SALDOT EIVÄT PÄIVITY JA VERKKOKAUPAN TILAUSVAHVISTUKSET TULEVAT VIIVEELLÄ


Sunnuntaina 19.4.2020 Hankkijan emoyhtiöön Danish Agroon kohdistui tietoverkkohyökkäys. Maatalouden tuotantopanoskauppaa, rehukauppaa, viljakauppaa ja konekauppaa tehdään siis normaalisti, mutta poikkeusjärjestelyin. Kaikissa myymälöissämme on 30.4. lähtien ollut toimivat kassat.

Sivustomme varastosaldot eivät valitettavasti päivity tällä hetkellä. Pyydämme teitä soittamaan myymälään, jos haluatte varmistaa tuotteen saatavuuden etukäteen.

Verkkokauppa on myös käytettävissänne. Pahoittelemme, että tällä hetkellä järjestelmä ei lähetä verkkokaupan ostoksista tilausvahvistusta/kuittia. Lähetämme kaikille asiakkaillemme tilausvahvistukset tehdyistä ostoksista heti, kun olemme saaneet tämän toiminnon kuntoon. Uuden laskutustilin avaaminen ja salasanan vaihto eivät tällä hetkellä ole mahdollisia.
Maatilarehujen tilaaminen verkkokaupasta tai mobiilisovelluksesta ei myöskään ole tällä hetkellä mahdollista. Pyydämme ystävällisesti tekemään rehutilaukset soittamalla omalle Hankkijan myyntineuvottelijalle.

Pahoittelemme tästä asiakkaillemme aiheutunutta harmia, teemme parhaamme saadaksemme loputkin tietojärjestelmät toimintaan mahdollisimman nopeasti.
Tervetuloa ostoksille!