Letku-/lohkolämmitin 1500W kiertovesipumpulla
Tuotekoodi: LHTT1500XC

Letku-/lohkolämmitin 1500W kiertovesipumpulla

Tuotekoodi: LHTT1500XC

Tuotekuvaus

Letku-/lohkolämmitin 1500W kiertovesipumpulla

TT THERMO 1500W XC soveltuu käytettäväksi traktoreissa, henkilö-, maasto- ja pakettiautoissa sekä pienissä kuorma-autoissa. Lämmitin on tehokas ja lämmittää moottorin nopeasti perinteisiin lohkolämmittimiin ja muihin sähkökäyttöisiin autolämmittimiin verrattuna.

Lämmittimen toimintaperiaate on yksinkertainen: se samanaikaisesti lämmittää ja kierrättää jäähdytysnestettä moottorissa. Siksi moottori lämpiää kaikkialta tasaisesti ja ajoneuvon sisätila nopeasti, kun ajoneuvo käynnistetään.Tasaisen moottorin lämmityksen ansiosta lämmitin soveltuu erinomaisesti myös uusille ajoneuvoille, joissa ei voi käyttää perinteistä lohkolämmitintä.

Lämmitin on helppo asentaa ja toimintavarma. Yleensä paras paikka asennukselle on moottorin ja sisätilanlämmittimen välinen vesiletku. Lämmittimessä on sisäänrakennettu termostaatti, joka pitää lämpötilan +65..+75 asteessa. Pumppu kierrättää lämmitettävää nestettä koko ajan. Näin lämpö siirtyy tehokkaasti moottoriin. Termostaatin ansioista lämmitin voi olla päällä ilman vaaraa ylikuumenemisesta.

Tekniset tiedot:
Jännite : AC 220-240 V
Taajuus: 50/60 Hz
Pumpun kapasiteetti: 6 l / min
Neste : Jäähdytysneste, Glykol G11, G12
Liitännät : Ø 16 mm–olake Ø 17 mm

Asennusohje (501 KB, pdf)