Paitapusero Alma Urban Quest
Tuotekoodi: TR100200S

Paitapusero Alma Urban Quest

Tuotekoodi: TR100200S

Tuotekuvaus

Paitapusero Alma on ihastuttava, tyköistuva ruutukuvioinen paitapusero naisille. Paidassa on klassinen kaulus, rintatasku sekä napit hihansuissa. Napitus etupuolella. Pehmeä ja miellyttävä laatu ja tyylikäs design. Paitapusero Alma on hyvin monikäyttöinen, ja sitä voi käyttää esimerkiksi kävelyllä metsässä, tyylikkäissä grillijuhlissa tai vaikka nuotiolla istuessa.

Alma paitapusero on käsitelty Insect Shield -teknologialla®, joka antaa suojaa hyönteisiltä, kuten hyttysiltä, punkeilta, kirpuilta, muurahaisilta, sääskiltä ja kärpäsiltä.

Insect Shield® – käsittely kankaan kuidussa suojaa luonnossa liikkuessa käyttäjän helposti ja huolettomasti hyönteisiltä. Käsittely on täysin huomaamaton, tuoksuton ja turvallinen käyttää. Urban Quest –tuotteet sopivat kaikille, niin aikuisille kuin lapsillekin. . Huomioi kuitenkin, että herkkäihoiselle vaikuttava aine (permetriini) voi aiheuttaa iho-oireita. Käsittely kestää vaatteessa koko vaatteen oletetun käyttöiän, joka on noin 70 pesukertaa. Urban Quest –vaatteet pestään normaalisti kotipesukoneessa. Kuivapesua ei suositella.

Vaikuttava aine:

Insect Shield® -teknologia perustuu permetriiniin, joka on luonnossa, tietyissä krysanteemilajeissa esiintyvä aine. Permetriini: 0,52 % ( 5,2g käsiteltyä materiaalikiloa kohden).

Permetriini…………………………..0,52%

Muut ainesosat (tuote)………. 99,48%

Yhteensä…………………………….. 100 %

Toimintaohjeet:

Kemiallista pesua tulee välttää, koska kemiallisen pesun prosessissa vaikuttava aine poistuu. Pese normaalisti kotipesukoneessa. Hävitetään talousjätteen mukana.

Älä käsittele tuotetta muilla permetriinipohjaisilla tuotteilla. Älä käytä tätä tuotetta muihin kuin tässä kuvattuihin käyttötarkoituksiin. Insect Shield tai muut hyönteisiltä suojaavat aineet eivät takaa täydellistä suojaa hyönteisiltä tai niiden pistoja vastaan. Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.