Urban Quest® vaatteet suojaavat sinua hyönteisiltä liikut sitten missä tahansa

Urban Quest® on tanskalainen vaatemerkki, jonka tuotteet on käsitelty Insect Shield® -teknologialla. Kaikki Urban Quest® -mallistot on suunniteltu keskittyen toiminnallisuuteen, tyyliin ja käytännöllisyyteen. Kaikki vaatteet ovat hyvin istuvia, kestäviä ja pehmeitä, joten ne ovat mukavia käyttää myös pitkäkestoisissa liikuntasuorituksissa. Urban Quest® vaatteet sopivat jokaiselle erilaisiin harrastuksiin, niin lenkkeilyyn, puutarhan hoitoon, ratsastukseen, metsästykseen kuin matkustukseen.

Insect Shield® -teknologia suojaa hyönteisiltä, myös Lymen tautia ja borrelioosia kantavilta punkeilta sekä mm. malariaa ja muita hyönteisten levittämiä tauteja kantavilta hyönteisiltä. Suojaa myös mm. muurahaisilta, erilaisilta kirpuilta, kärpäsiltä ja sääskiltä.

Insect Shield® -teknologia tuotteiden käyttö vähentää jopa 97% hyönteisten puremia ja pistoksia. Insect Shield® -teknologialla suojatut vaatteet kestävät jopa 70 pesukertaa menettämättä tehoaan. Vaatteet ovat täysin turvallisia käyttää ja niiden teho perustuu kankaan kuidun sisältämään tehoaine permetriiniin. Vaatteet ovat täysin tuoksuttomia ja tehoaine on kuidussa ihoa ärsyttämättömässä muodossa. Insect Shield® -teknologia on kehitetty Yhdysvalloissa ja Yhdysvaltain armeijan käyttämät vaateet on käsitelty Insect Shield® -teknologialla jo parinkymmenen vuoden ajan. Yhdysvaltain ympäristövirasto EPA on määritellyt Insect Shield®:in kategoriaan IV, joka on suotuisin kategoria ympäristön ja terveyden kannalta.

Insect Shield® tukee terveyttä koko maailmassa työskennellen kansainvälisten avustusjärjestöjen, kuten World Vision Medical Teams Internationalin kanssa, toimittamalla tuhansia Insect Shield® -vilttejä kehittyviin maihin ihmisille, jotka ovat suurimassa vaarassa hyönteisten levittämien tautien suhteen.