Tervetuloa MaatalousKonemessuille, Hankkijan halliin!

 

MaatalousKonemessut pidetään Helsingin Messukeskuksessa 13. – 15.10.2022. Hankkijalla on tällä kertaa oma halli, jossa esitellään kattavasti Hankkijan edustamat koneet ja tarvikkeet, tuotantopanokset, kotieläinten ruokintaratkaisut sekä viljakaupan palvelut. Tämän vuoden teemana on Hankkijan Älykäs maatila ja sen tuotteet ja palvelut.

UUTUUDET

Konekaupan uutuudet, jotka ensimmäistä kertaa esillä Suomessa!

 
 

Esittelykoneet

Osastoltamme löytyy seuraavat konekaupan osastot, joita klikkaamalla näet heidän osastollaan esillä olevat koneet.

 
 

Hankkijan Älykäs maatila – Tiedosta tulosta

Hankkijan Älykkään maatilan maataloustuotanto perustuu yhä tarkempaan ja resurssitehokkaampaan toimintaan. Jokaisen maatalousyrittäjän omien parhaiden prosessien tueksi tuodaan ammattitaitoiset älyratkaisut. Kukapa ei haluaisi laadultaan ja määrältään parasta tulosta tilaltaan – ja jokaiselle sijoitetulle eurolle entistä enemmän vastinetta. Tulevaisuuden agronomia hyödyntää dataa älykkäästi, tekee tiedosta tulosta. Edelläkävijät tekevät sitä jo tänään – Hankkijan Älykäs maatila.

Älykkään maatilan tuotteet ja palvelut löydät Hankkijan hallista Älykäs maatila -käytävän varrella, tule katsomaan ja kyselemään lisää!

Kasvuohjelma-osastolla voit keskustella uusista tutkimustuloksista ja ajankohtaisista tuotteista

Osastolla ovat yhteistyökumppaneista Nordkalk, Corteva, Bayer, Syngenta sekä Boreal.

Tervetuloa Rehut ja ruokinta -osastollemme tapaamaan ruokinnan asiantuntijoita

Tule keskustelemaan talven rehuvalinnoista, tutustumaan etikettien ja kuormakirjojen eMappi®-arkistointipalveluun ja osallistumaan messuarvontaan.

 

Maatalouskonemessujen uutuustuotekisassa palkintosijaa tavoittelevat Hankkijan Fiksu-ilmastorehut, jotka ovat uuden sukupolven tuotteita maidontuotannon ympäristöjalanjäljen pienentämiseen. Fiksu-ilmastorehut sisältävät tutkittuja raaka-aineratkaisuja mm. lehmien metaanipäästöjen alentamiseen, elinikäistuotoksen nostoon ja rehuhyötysuhteen parantamiseen. Tuotteiden koostumukset päivittyvät sitä mukaa, kun uusia tuloksia raaka-aineiden ja lisäaineiden vaikuttavuudesta mm. metaanipäästöjen alentamiseen valmistuu.

 

Feedlync by Cowconnect -seosruokinnan hallintajärjestelmän esittelypisteen löydät Trioliet -seosrehuvaunujen osastolta Hankkija-hallista. Cowconnect-järjestelmä päivittää nautojen seosruokinnan 2020-luvulle. Järjestelmä yhdistää tuotostiedot ja ruokinnan aidosti keskenään vaakapäätteen ja älykkään pilvipalvelun avulla. Seoksen hallinta ja tuloksien analysointi hoituu helposti suomenkielisen Cowconnect-puhelinsovelluksen ja verkkoportaalin kautta. Cowconnect on mukana MaatalousKonemessujen uutuustuotekisassa. Tule tutustumaan!

 

Nesteen polttoöljyt ja voiteluaineet saat nyt Hankkijalta

Hankkijan yhteistyökumppanilla Nesteellä on näyttelyssä oma osastonsa Hankkijan hallissa. Osastolla voit tutusta Neste Pro Moottoripolttoöljyn etuihin normaaliin energiakäyttöön tarkoitettuun polttoöljyyn verrattuna. Lisäksi erityisesti on esillä Neste My Uusiutuva Polttoöljy, joka on valmistettu 100-prosenttisesti uusiutuvista jätteistä ja tähteistä. Voiteluaineista on esillä maatalouden koneisiin eritysesti tarkoitetut voiteluaineet.

 

Maataloustarvikkeista esittelemme Trioworld-kalvot sekä Taman verkot ja langat

Trioworld–kalvot – Kerromme, kuinka voit oikealla tuotevalinnalla vaikuttaa tuotannon hiilijalanjälkeen.
Tama paalausverkot ja –langat – Oikein levittyvä paalausverkko takaa paalin säilyvyyden ja helpomman käsittelyn.