Weckmanhallit

Säät vaihtuu – Weckman kestää !

https://www.weckmansteel.fi/terashallit/

Weckman Steel Oy:n tarina suomalaisen raudan ja teräksen jalostuksen osaajana alkaa jo kahdeksan sukupolven takaa. Weckman on edelleen täysin suomalainen ja suomalaisessa omistuksessa oleva perheyritys, osakeyhtiönä vuodesta 1962.

"Säät vaihtuu - Weckman kestää " slogani ei tarkoita ainoastaan tuotteita vaan Weckman on kaikissa toiminnoissaan vastuullinen vuosikymmenestä toiseen. Tämän vahvistaa pitkät, yli sukupolvien ulottuvat asiakassuhteet – Weckman on turvallinen kumppani.

Tuotteet/palvelut:
Weckmanin tähtää voimakkaaseen kasvuun luodun uuden kasvustrategian myötä.

Tuotevalikoimaa on terävöitetty uusin tuoteryhmin, lisäämällä uusia ominaisuuksia jo olemassa oleviin tuotteisiin lisävarustein ja uusin palvelukonseptein.

Kasvustrategian perusta on teräsrunkoisten lämpöeristettyjen hallien tuote-setupin totaalinen uusiminen ja toimitusvolyymin moninkertaistaminen. Hallit eivät ole uusi tuote Weckman tuotevalikoimassa, yritys on toimittanut kylmiä ja lämpimiä teräshalleja jo 80-luvun alusta lähtien. Viime vuosina erityisesti lämpöeristettyjen hallien markkinat ovat kasvaneet voimakkaasti ja Weckmanin tavoite on olla alan innovatiivisin ja ekologisin toimija aivan lähitulevaisuudessa. Hyvänä esimerkkinä onnistuneesta uudistumisesta on Weckmanin toimiminen yhtenä toteuttajana Metsä Groupin Rauman jättisaha-projektissa.

Perinteiset teräksiset katto- ja seinätuotteet ovat toinen Weckmanin tuoteportfolion perusta hallien lisäksi. Tuotevalikoimasta löytyvät niin vaativat ammattituotteet rakennusalan ammattilaisten tarpeisiin kuin perinteiset katteet tarvikkeineen pienrakentajille. Ekologisuus on myös näissä tuotteissa vahvasti läsnä: Greencoat –pinnoitetuissa tuotteissa perinteisiä fossiilisia ainesosia on korvattu ympäristöystävällisellä uusiutuvalla rypsiöljyllä. Tuotteiden ominaisuudet ovat samalla parantuneet – takuuta voidaan myöntää jopa 50-vuotta !
Weckman on myös "avaimet käteen " –kokonaistoimittaja.


Weckman hallien etuja :
Eristämättömien WS-hallien etuja:
- Koko paketti samasta paikasta”
- Modulaarisuus – sisätilat muunneltavissa jos käyttötarkoitus muuttuu
- Nopea pystyttää yksinkertaisen rakenteen ansiosta
- Laaja lisävarustevalikoima

Lisäksi lämpöeristetyissä WSE-halleissa : vakiona oleva PIR-uretaanieriste paloturvallisempi kuin tavallinen uretaani
- kattopaneelin asennus on
- helpompi kuin konesaumatyypin panelin

Molemmat hallityypit ja konekatokset haluttaessa asennettuna.
Myös perustusten toimitus- ja asennuskin onnistuu.

 
 
 
Wckman teräshallit (2.46 MB, pdf)