Robottiruohonleikkuri Gardena Sileno minimo 500
Tuotekoodi: GA970462908 EAN: 4078500053150

Robottiruohonleikkuri Gardena Sileno minimo 500

Tuotekoodi: GA970462908 EAN: 4078500053150

Tuotekuvaus

Gardena Sileno minimo 500 on yksi pienimmistä Gardenan robottiruohonleikkureista. Leikkuria voi ohjata Bluetooth-yhteydellä älypuhelimen kautta. Sileno minimo on hyvin hiljainen, ja se leikkaa niin poudalla kuin sateessa.

GARDENA-robottiruohonleikkuri SILENO minimo 500 m² on hiljainen, monipuolinen ja fiksu automaattinen leikkuri, jota on kätevä hallita. Se on ihanteellinen valinta pienelle ja monimuotoiselle nurmialueelle. Voit syöttää nurmikon koon ja leikkuuajat kätevästi älypuhelimellasi GARDENA Bluetooth® -sovelluksen avulla, joten aloittaminen on vaivatonta. GARDENA Bluetooth® -sovellus opastaa sinut ensiasennuksen läpi vaihe vaiheelta. SILENO minimon EasyApp Control mahdollistaa asetusten valinnan Bluetooth®-yhteyden ansiosta jopa 10 metrin päästä. GARDENA Bluetooth® -sovellus ja sen ohjattu aikataulutus auttavat pitämään puutarhan aina hyvässä kunnossa. SILENO minimo tietää kuinka usein nurmikkoa on paras leikata.

SILENO minimo on yksi markkinoiden hiljaisimmista ruohonleikkureista. Sen melutaso 57 dB (A) on luokkansa alhaisin, joten leikkaaminen ei häiritse edes naapureitasi. Olipa pihallasi kapeita polkuja, umpikujia tai muita vaikeasti saavutettavia alueita, CorridorCut antaa SILENO-minimolle mahdollisuuden päästä näihin hankaliin alueisiin ja leikata ne vaivattomasti. SensorControl tekee leikkaamisesta tarkkaa, sillä robotti arvioi itse, kuinka usein nurmikko tarvitsee leikata, ja säätää leikkuutiheyttä ruohon kasvun mukaan.

SILENO minimo leikkaa vaivatta säällä kuin säällä, myös vesisateella. Pakkassensorin ansiosta robottileikkuri huomaa, jos maa on jäätynyt, ja keskeyttää leikkaamisen nurmikon suojelemiseksi. Rajakaapeli osoittaa SILENO-minimolle, millä alueella puutarhassa sen tulisi leikata. Hakukaapeli puolestaan ohjaa robottileikkurin automaattisesti hieman etäämmälläkin sijaitsevalle leikkuualueelle ahtaiden käytävien läpi ja lopulta tehokkainta reittiä takaisin latausasemaan. Jopa 25 prosentin rinteet tai kaltevuus eivät ole leikkurille ongelma. SILENO minimo voidaan tarvittaessa puhdistaa puutarhaletkulla pölystä ja hienosta ruohosilpusta. GARDENA SILENO -minimo -robottileikkuri tekee nurmikon hoidosta todella helppoa: istu vain alas, rentoudu ja anna robottileikkurin tehdä työ puolestasi. Nurmikkosi näyttää aina kauniisti hoidetulta kun valintasi on GARDENA SILENO.
Tuotepakkaus:

mitat: 59,0 cm (l) x 33,3 cm (k) x 79,0 cm (p)

paino: 16,00 kg

Ominaisuudet
TuoteRobottiruohonleikkuri Gardena Sileno minimo 500
Nurmialue maksimissaan, m2500
Latausaika, min.n.75
Leikkuuaika per lataus, min.n.70
Leikkuukorkeus, mm20-50 mm
Akku18V 2,1Ah Li-Ion
Paino, kg6,1 kg
Energiankulutus, kWhn. 3,5 kWh/kk
Maksimikallistus, %25
 

Gardenan robottiruohonleikkurit ovat helppoja asentaa, paketissa tulee hyvät ohjeet mukana.
Halutessaan asennuksen voi myös tilata. Katso tästä asennuspalvelua tarjoavat yritykset. Robottiruohonleikkureiden asennuspalvelu (146 KB, pdf)