Herkku-uutuudet tarjoavat koiralle vaihtelua

Jahti&Vahti-koiranruokasarja kehittyy jatkuvasti. Viimeisimmät uutuudet ovat Jahti & Vahti Viljaton -kuivamuona sekä Jahti&Vahti Kana- sekä Riista-ateriat, jotka ovat herkullisia märkäruokapötköjä.

"Täysipainoinen ravinto auttaa jaksamaan ja maistuu hyvälle"

 

Kaikki Jahti&Vahti-kuivamuonat ovat vehnättömiä, joten ne sopivat suurimmalle osalle koirista erinomaisen hyvin. Nimensä mukaisesti Jahti&Vahti Viljattomasta on karsittu myös muut viljat, eikä raaka-­aineena ei ole käytetty ohraa, kauraa, maissia, riisiä tai mitään muitakaan viljoja. Hiilihydraateista koira saa energiaa ja kuituja.

Koiran elimistö osaa hyödyntää hiilihydraatteja energianläh­teenä, ja koiran täytyy saada jonkin verran kuituja, jotta sen ruoansulatus toimii kunnolla. Kaikki koirat eivät kuitenkaan siedä viljoja, joten täysin viljattomilla koiranruoilla on paikkansa. Jahti&Vahti Viljattomassa hiilihydraatin lähteenä on bataatti.

Proteiinin lähteenä Jahti&Vahti Viljattomassa on hyvin sulava kana. Tämän ja viljattomuuden vuoksi ruoka toimii hyvin myös herkkävatsaisilla koirilla.

 
Jahti&Vahti Viljaton musta-lila koiran kuivaruokapussi 10 kg
Jahti&Vahti Viljaton 10 kg


Kana-, riista- ja liha-ateriat tekevät päivittäisestä ruoasta juhlan

 

Moni koira syö mielellään kuivamuonien ohella märkäruokia. Jahti&Vahti­-sarjan Liha­-ateria sai tänä syksynä rinnalleen kaksi muuta makua: Kana­-aterian ja Riista­-aterian. Niistä saa vaihtelua koiran päivit­täiseen ruokintaan.

 
Jahti&Vahti-märkäruokapötköt, Kana-ateria ja Riista-ateria
Jahti&Vahti Kana-ateria ja Riista-ateria 1 kg


Liha­-ateriasta saa myös lisäpotkua esimerkiksi syksyn jahtiretkille. Se sopii hyvin annettavaksi vaikka kesken metsästyspäivän lisäenergiana. Veden joukossa tarjoiltuna koiran saa juomaan riittävästi. Jos taas koira noudattaa kevyempää ruoka­valiota tai painonhallintaan on kiinnitettävä huomiota, Kana­ ja Riista­-ateria ovat oivallisia vaihtoehtoja. Niissä energia­määrä on maltillinen.

 
Russeli aurinkoisena syksypäivänä istumassa lehtien päällä ulkona katsoen kuvaajaa alhaalta ylös


Kaikki Jahti&Vahti­-ateriat ovat täysravintoja, eli koira saa niistä tarvit­semansa ravintoaineet. Niitä voi siis syöttää koiran pääasiallisena ruokana tai sekoitettuna kuivamuonaan. Kaikki ateriat ovat helppokäyttöisissä kilon pakkauksissa, jotka voi säilyttää avaamattomina huoneen­lämmössä. Avattuina tuotteet säilyvät muutaman päivän jääkaapissa.


Teksti: Maija Päivärinta, Hankkija Oy