ARION 420 KESÄKAMPANJA

ARION 420

Kesäkampanja ARION 420 traktoreista, edulliseen suoran kaupan hintaan 51 900 € (alv 0%). 4 sylinterinen 4,5 l FPT-moottori tarjoaa käyttäjälleen jopa 100 hv tehon. ARION 420 on monipuolinen ja hyvin varusteltu. Kompaktin kokonsa ansiosta traktori sopii ahtaimpiinkin paikkoihin, kuten varastoihin ja tuotantorakennuksiin.

 

CLAAS-rahoituskampanja

Korko- ja lyhennysvapaa rahoitus 31.12.2020 saakka. Rahoituskampanja hyödynnettävissä ARION 420 kesäkampanjan yhteydessä!

 

Hyvin varusteltu

- 4 sylinterinen 4,5 l FPT-moottori
- 100 hv, 435 Nm
- 16+16 Quadrishift-vaihteisto
- 4 powershift -vaihdetta ja 4 aluetta, ilman kytkintä
- Sähköhydraulinen suunnanvaihto
- 100 l/min hydrauliikka
- Sähkönostolaite
- Ilmajousitettu istuin
- Ilmastointi
- Monitoimijoystick
- Kääntyvät etulokasuojat

 

Kompakti ja ketterä

ARION 420 malli on kooltaan kompakti ja ketterä, traktorilla voidaan työskennellä ahtaissakin tiloissa tuotantorakennuksissa tai varastoissa. ARION 420 voidaan varustaa myös etukuormaajalla, joka tekee traktorista entistä monipuolisemman koneen. Matalan konepeiton ansiosta näkyvyys etukuormaimelle säilyy hyvänä.

 

Hallintalaitteet ja monitoimijoystick

Kompaktista koostaan huolimatta ARION 420 hytti on väljä, hallintalaitteet on suunniteltu käyttäjäystävällisesti luonnollisiin paikkoihin. Monitoimijoystick lisää koneen käyttömukavuutta ja helpottaa työskentelyä. Vasemmalla kädellä kuljettaja voi käyttää REVERSHIFT -suunnanvaihtovipua ja oikealla kädellä käyttää monitoimijoystick:n toimintoja.
Ilmastointi tekee hytistä yhä miellyttävämmän kuljettajalle, turvalliseen ja tuottoisaan työntekoon pitkinäkin työpäivinä.

 

Toimi nopeasti!

ARION 420 traktoreita saatavilla rajoitetusti, toimi nopeasti, tule tutustumaan ja koeaja uusi ARION 420 jo tänään!