CLAAS TORION 1511 P pyöräkuormaaja
Tuotekoodi: CLTO1511P

CLAAS TORION 1511 P pyöräkuormaaja

Tuotekoodi: CLTO1511P

Tuotekuvaus

CLAAS TORION 1511 P
Pyöräkuormaaja TORION 1511 P on CLAAS’in keskiteholuokan suurin malli 14 100 kg työpainollaan. Kyseessä on monipuolinen kuormain jota voi käyttää niin pihalla, laakasiilossa, navetassa tai pellolla.

Pyöräkuormaaja voidaan valita tarpeiden mukaan, joko Z- tai P-kinematiikalla varustetulla aisastolla. Aisaston P-kinematiikka on ihanteellinen maatalouskäyttöön, kun taas Z-kinematiikka soveltuu kaikkiin kuormaustöihin suuren enimmäsmurtovoiman ja kaatonopeuden ansiosta. P-kinematiikan suuret kannatusvoimat sallivat vaivattoman käytön suurillakin kuormilla ja painavilla työvarusteilla. Ohjaajan paikalta on aina hyvä näkyvyys niin työvarusteeseen kuin kuormaankin. 1511 P -mallin kauhan kääntökohdan enimmäiskorkeus on parhaimmillaan High-Lift aisastolla vakuuttava 4510mm.

SMART LOADING on CLAAS’in kehittämä kuljettajaa avustava järjestelmä kuormaintöihin. Nostokorkeuden rajoitus ja kauhan palautus auttavat sinua, kun kuormausmäärät ovat suuria ja toimenpiteet toistuvia. Nostokorkeuden rajoituksessa aisaston nousee tarkasti ohjelmoituun kaatokorkeuteen ja laskee oikeaan täyttökorkeuteen. Automaattinen kauhan palautus taas auttaa töissä, joissa kauhaa käytetään aina samassa tasossa maanpintaa nähden. Kun asento on kerran säädetty, asettuu aisasto siihen automaattisesti. SMART LOADING järjestelmä vähentää käden ja käsivarren rasitusta sekä työvarusteen kulumista vähentyvien liikkeiden ansiosta.

Tehokasta työntämistä, nostamista ja kuormausta
Maatalouskäyttö vaati pyöräkuormaajan työhydrauliikalta paljon. TORION 1511 P mallissa on kuorman tunnistava työhydrauliikka ja kuormasta riippumattomat proportionaaliventtiilit riittävän paineen varmistamiseksi. Kuormaajan 228 l/min hydrauliikan tuotto jopa 350 bar’in käyttöpaineella varmistaa hydrauliikan riittävyyden kaikissa tilanteissa.

Pyöräkuormaaja on varustettu nerokkaalla VARIPOWER ajovoimasiirrolla helpottamaan työtäsi. Koneen nopeus kiihtyy keskeytyksettä kaikilla nopeusalueilla. Ajonopeus ja työntövoima sovitetaan jatkuvasti automaattisesti yhteen. Alle 16 km/h ajonopeuksilla molemmat aksiaalimäntämoottorit ovat käytössä ja varmistavat enimmäistyöntövoiman kuormaustöissä. Yli 16 km/h ajonopeuksilla kytkeytyy toinen moottori pois päältä polttoaineen kulutuksen vähentämiseksi maantieajossa.

TORION 1511 P siilokäytössä
CLAAS TORION keskisarjan mallit on kehitetty erityisesti kovaan siilokäyttöön. Tehokas ajovoimansiirto, kuten lisätty moottori- ja hydrauliikkatehokin nostavat tehokkuutesi uudelle tasolle. Koneen hyvä ajodynamiikka säästää aikaa materiaalin käsittelyssä, kun taas kinematiikka ja vahvempi hydrauliikka puhuu vaikuttavien murtovoimien puolesta. Suunnittelu siilokäyttöön näkyy myös pienissä yksityiskohdissa, esimerkiksi lokasuojat ovat helposti säädettävissä, jolloin rikkoutumisia ei pääse tapahtumaan siilossa.

Kysy lisää CLAAS pyöräkuormaajista lähimmiltä Hankkija myyjältäsi!

Tekniset tiedot

TuoteCLAAS TORION 1511 P pyöräkuormaaja
Paino, (kg)14 100
Moottorin teho, (hv/kW)223/164
Moottorin tyyppi6,8 l, 6-sylinterinen DPS
AjovoimansiirtoVARIPOWER (hydrostaattinen)
Polttoainesäiliö, (l)205
Ureasäiliö, (l)20
Hydrauliikkaöljy, (l)180
Kauhakuorma max., (kg)9 300

Videot ja esitteet