Weckman

Säät vaihtuu – Weckman kestää !

https://www.weckmansteel.fi/

Weckman Steel Oy:n tarina suomalaisen raudan ja teräksen jalostuksen osaajana alkaa jo kahdeksan sukupolven takaa. Weckman on edelleen täysin suomalainen ja suomalaisessa omistuksessa oleva perheyritys, osakeyhtiönä vuodesta 1962.

"Säät vaihtuu - Weckman kestää " slogani ei tarkoita ainoastaan tuotteita vaan Weckman on kaikissa toiminnoissaan vastuullinen vuosikymmenestä toiseen. Tämän vahvistaa pitkät, yli sukupolvien ulottuvat asiakassuhteet – Weckman on turvallinen kumppani.

Tuotteet/palvelut:
Weckmanin tähtää voimakkaaseen kasvuun luodun uuden kasvustrategian myötä.

Tuotevalikoimaa on terävöitetty uusin tuoteryhmin, lisäämällä uusia ominaisuuksia jo olemassa oleviin tuotteisiin lisävarustein ja uusin palvelukonseptein.

Perinteiset teräksiset katto- ja seinätuotteet ovat toinen Weckmanin tuoteportfolion perusta hallien lisäksi. Tuotevalikoimasta löytyvät niin vaativat ammattituotteet rakennusalan ammattilaisten tarpeisiin kuin perinteiset katteet tarvikkeineen pienrakentajille. Ekologisuus on myös näissä tuotteissa vahvasti läsnä: Greencoat –pinnoitetuissa tuotteissa perinteisiä fossiilisia ainesosia on korvattu ympäristöystävällisellä uusiutuvalla rypsiöljyllä. Tuotteiden ominaisuudet ovat samalla parantuneet – takuuta voidaan myöntää jopa 50-vuotta !

Weckman on myös "avaimet käteen " –kokonaistoimittaja.

Weckman Pro -esite (4.50 MB, pdf)
 
 
Värikartta (111 KB, pdf)