eMappi - Rehujen kuormakirjat ja etiketit aina tallessa!


Hankkijan eMappi®-palvelu arkistoi kaikki sopimuksiin, tilauksiin, toimituksiin ja rahoitukseen liittyvät asiakirjat sähköiseen pilvipalveluun. Nyt myös rehujen toimitusasiakirjat eli kuormakirjat ja etiketit saadaan ensimmäistä kertaa sähköiseen muotoon.

”Olemme ensimmäinen rehuvalmistaja, joka ottaa sähköiset kuormakirjat käyttöön”, kertoo Hankkijan rehuliiketoiminnan johtaja Henrik Willberg. ”Rehutoimitusten asiakirjat säilyvät eMappi-palvelussa lakisääteisen säilytysajan, eli viisi täyttä vuotta ja kuluva vuosi vielä lisäksi”, täydentää tuotantojohtaja Jari Sivunen. ”Asiakas voi jatkossakin halutessaan valita paperiset rahtikirjat, mutta ovathan nämä sähköiset asiakirjat tosi käteviä”, Sivunen jatkaa.

Oli tarkastelutarve miten nopea hyvänsä, rehutoimitusten asiakirjat ovat jatkossa aina järjestyksessä ja ajan tasalla eMappi-palvelussa. Palvelu on kaikille rehuasiakkaillemme maksuton.

Katso videolta miten helppoa eMapin käyttö on:

Hankkijan rehuasiakkaat pääsevät eMappi-palveluun kirjautumalla hankkija.fi-verkkosivujen ”Oma tili” -osioon, valitsemalla Oma tili -valikosta "Rehun eMappi". Rehutilauksiin liittyvät sähköiset kuormakirjat ja etiketit löytyvät rehun eMapin alta kohdasta "Tilaushistoria". Klikkaa tilaushistoriasta yksittäisen tilauksen tilausnumeroa. Näet tilausyhteenvedon alla "Kuormakirjat ja etiketit" -linkin, josta pääset lataamaan ja tarkastelemaan pdf-tiedostona tilauksen kuormakirjaa ja rehuetikettejä.

Palvelut helpottamaan arkea

Kehitämme jatkuvasti uusia digitaalisia ratkaisuja ja palveluita helpottamaan viljelijöiden arkea. Esimerkiksi Optimi-vilja-analyysipalvelu ja ruokintasuunnitelmat ovat arjen työkaluja päätösten teossa. Hankkija-mobiilisovellus kuuluu eMapin lisäksi uusimpiin arjen apulaisiin. Sen avulla rehutilauksen tekeminen onnistuu mistä ja milloin vain kännykällä.