Rehujen kuormakirjat ja etiketit nyt ensimmäistä kertaa sähköisiksi

Rehuasiakkaat pääsevät eMappi-palveluun rekisteröitymällä ja kirjautumalla verkkosivujen ”Oma tili” -osioon.
Rehuasiakkaat pääsevät eMappi-palveluun rekisteröitymällä ja kirjautumalla verkkosivujen ”Oma tili” -osioon.


Olemme kehittäneet eMappiTM -palvelun, joka arkistoi kaikki sopimuksiin, tilauksiin, toimituksiin ja rahoitukseen liittyvät asiakirjat sähköiseen pilvipalveluun. Nyt myös rehujen toimitusasiakirjat eli kuormakirjat ja etiketit saadaan ensimmäistä kertaa sähköiseen muotoon.

”Olemme ensimmäinen rehuvalmistaja, joka ottaa sähköiset kuormakirjat käyttöön”, kertoo Hankkijan rehuliiketoiminnan johtaja Henrik Willberg. ”Rehutoimitusten asiakirjat säilyvät eMappi-palvelussa lakisääteisen säilytysajan, eli viisi täyttä vuotta ja kuluva vuosi vielä lisäksi”, täydentää tuotantojohtaja Jari Sivunen. ”Asiakas voi jatkossakin halutessaan valita paperiset rahtikirjat, mutta ovathan nämä sähköiset asiakirjat tosi käteviä”, Sivunen jatkaa.

Oli tarkastelutarve miten nopea hyvänsä, rehutoimitusten asiakirjat ovat jatkossa aina järjestyksessä ja ajan tasalla eMappi-palvelussa. Rehuasiakkaat pääsevät eMappi-palveluun rekisteröitymällä ja kirjautumalla verkkosivujen ”Oma tili” -osioon. Palvelu on kaikille rehuasiakkaillemme maksuton.

Kehitämme jatkuvasti uusia digitaalisia ratkaisuja ja palveluita helpottamaan viljelijöiden arkea. Esimerkiksi Optimi-vilja-analyysipalvelu ja ruokintasuunnitelmat ovat arjen työkaluja päätösten teossa. Hankkija-mobiilisovellus kuuluu eMapin lisäksi uusimpiin arjen apulaisiin. Sen avulla rehutilauksen tekeminen onnistuu mistä ja milloin vain kännykällä.