Turvaa selustasi vaivattomasti – Hankkijan kivennäisillä turvaa tuotantoon ja näkyvyyttä liikenteeseen

Kun syksy pimenee on syytä varmistaa, että kivennäisruokinta on kohdillaan ja tuotannon vireystila säilyy. Hankkijan uudistuneet fosforipitoiset kivennäiset, kuten Tiineys+ kivennäiset, sisältävät hyvin imeytyviä fosforilähteitä täsmällisesti korkeatuottoisten lehmien tarpeeseen. Täsmällinen fosforin saanti varmistaa tehokkaan aineenvaihdunnan ja hyvän eläinterveyden ympäristöä kuormittamatta.

Sinun terveytesi luo pohjan tilasi toiminnalle. Me Hankkijalla haluamme turvata selustasi antamalla kivennäisoston kylkiäisenä valoa pimeyteen. Tilatessasi vähintään 1200 kg Hankkijan kivennäisiä saat itsellesi langattoman LED Takavaloparin. Takavalopari toimii ladattavilla akuilla ja on helppo kiinnittää mihin tahansa vedettävään koneeseen tai kärryyn magneettikiinnityksen avulla.

Kampanja koskee kaikkia Hankkijan Namino-, Hertta- ja jauhekivennäisiä, myös Sopivakivennäisiä®. Kampanjakylkijäisenä oleva langaton LED Takavalopari toimitetaan omaan Hankkija-myymälääsi, josta se on lunastettavissa kassalta nimelläsi viikkojen 44-45 aikana. Tarkista oma noutomyymäläsi tilauksenteon yhteydessä.

Kampanja-aika 1.9.-15.10.2019

 
Sopivakivennäinen
LED Takavalopari