Lehmän Kalsiumpasta Greenline 6x380g
Tuotekoodi: FIC630143

Lehmän Kalsiumpasta Greenline 6x380g

Tuotekoodi: FIC630143

Tuotekuvaus

Lehmän Kalsiumpasta Greenline on runsaasti runsaasti kalsiumia (45 g/tuubi) sisältävä tehopaketti poikimahalvauksen ennaltaehkäisyyn. Tuotetta annostellaan poikimisen yhteydessä lehmille, joilla on suurentunut poikimahalvausriski. Pastan kalsiumlähteinä ovat kalsiumkloridi ja kalsiumpropionaatti, joita lehmä pystyy helposti hyödyntämään veren kalsiumpitoisuuden nostamisessa. Pakkaus sisältää kuusi tuubia.

Voidaan käyttää myös luomutiloilla. Eläinlääkärin on kirjattava tuote luomutilan eläintenhoitosuunnitelmaan ennen käytön aloittamista.

Valmistettu Suomessa

Ominaisuudet

TuoteLehmän kalsiumpasta greenl.6x380g
OlomuotoPasta
Lavakoko6X380 g
EläinryhmätLypsylehmät
KonseptitLuomu
Suunniteltu edistämäänPoikimahalvauksen ennaltaehkäisy
Kalsium, g/kg121

Käyttöohje

Käyttöohjeet

Kahden tuubin menetelmä: Annostele yksi tuubi poikimisen alkaessa tai välittömästi poikimisen jälkeen ja toinen tuubi noin 12 tuntia ensimmäisen jälkeen. Jatka tarvittaessa annostelua kahden vuorokauden ajan.

Neljän tuubin menetelmä: Annostele yksi tuubi vuorokautta ennen arvioitua poikimista. Jatka annostelua 12 tunnin välein ja tarvittaessa 2 vuorokauden ajan.

Saadaan antaa vain eläimille, joilla on normaali nielemisrefleksi. Neuvottele tarvittaessa tuotteen käytöstä eläinlääkärisi kanssa.