Nurmisiementen ja -seosten ennakkokauppa on avautunut

Lehmät laitumella, nurmi

Nurmisiementen -ja seosten monipuolisesta valikoimasta löytyy ratkaisu eri käyttötarkoituksiin.

Säilörehuksi soveltuvissa seoksissa Hankkijan Sulava, Hankkijan Laatu ja Hankkijan Pro käytetään huippusatoista RhoniaBOR tai ruokintalaadultaan erinomaista TuureBOR -timoteilajiketta. Hankkijan Rehevä on korkean satopotentiaalin uutuus nurmiseos säilörehuun. Seoksessa on RhoniaBOR-timoteitä ja KlaaraBOR-nurminataa, jotka soveltuvat kolmeen niittoon erittäin hyvän jälkikasvun ansiosta. Koetulosten perusteella lajikkeiden sadontuottokyky ja D-arvo ovat pysynet jokaisessa niitossa korkeina.

Sopiva-nurmiseokset suunnitellaan tilan lähtökohdat ja tarpeet huomioiden. Seoksen suunnittelu alkaa tavoitteiden määrittämisellä, jonka mukaan tilakohtainen nurmiseos räätälöidään. Tilaa Sopiva seokset 31.1.2020 mennessä. Minimi tilausmäärä on 600 kg.

Uutuuksia siemenvalikoimassa

Siemenvalikoimassa ovat nyt kokoviljasäilörehuseoksia Hankkijan Maittava, Hankkijan Ravitseva sekä Hankkijan Täyttävä. Seoksien lajikkeet ja niiden seossuhteet on suunniteltu siten, että ne soveltuvat käyttöön eri tuotosvaiheessa sekä ummessa oleville lehmille. Seoksia on tilattavissa ensi kevään kylvöille.

Hankkijan Maittava Hankkijan Ravitseva Hankkijan Täyttävä
TrekkerBOR-ohra 81 % MarbleBOR-vehnä 65 % TrekkerBOR-ohra 56 %
RocketBOR-herne 19 % RocketBOR-herne 35 % SteinarBOR-kaura 44 %
Peltonurmiseosten seossuhteet 2018-2019

Tee tilauksesi nyt, saat toimituksen rahtivapaasti tilallesi!

Tarjous koskee vähintään 1 kokonaisen lavan toimituksia. Tarjous voimassa toistaiseksi.