Osta nautojen vitamiinit ja kivennäiset Hankkijalta, saat laatutuotteiden lisäksi Koiramäki 2021 -mukit!

Kivennäiset, Koiramäki-mukit

Hankkijalla on oma, alan parhaista asiantuntijoista koostuva tuotekehitys, jonka osaaminen tiivistyy alan laadukkaimpiin kivennäistuotteisiin. Hankkijan kivennäiset tukevat tuotosta ja eläinterveyttä parhaalla mahdollisella tavalla.

Uusimmista innovaatioista vastaa Plus-kivennäissarja, josta löytyy mm. Tiineys+, Fosfori+, Mg+ ja Sorkka+, nimet kertovat jo käyttötarkoituksen. Täsmäruokinnasta puhuttaessa Hankkija toimii alan edelläkävijänä tilakohtaisesti optimoiduilla Sopivakivennäisillä. Sopivakivennäinen® suunnitellaan aina täsmälleen tilan nykyiseen ruokintaan sopivaksi. Sopivakivennäisten optimoinnissa huomioidaan tilan omien säilörehujen ja viljojen laajat kivennäis- ja hivenaineanalyysit, sekä muut ruokinnan komponentit.

Osaaminen Sopivakivennäisten takana

Sopivakivennäiset suunnitellaan vankalla ammattitaidoilla. Sopiva-tuotteiden suunnitteluun koulutetut ruokinta-asiantuntijat ovat perehtyneet tarkasti eri hivenaineiden ja kivennäisten toimintaan nautojen elimistössä sekä niiden yhteisvaikutuksiin. He käyttävät suunnittelun pohjana Hankkijan tuotekehityksen kehittämiä Premium-normeja, jotka takaavat jokaisen eläinryhmän optimaalisen suorituskyvyn.

Omalle tilalle optimoitu Sopivakivennäinen on aina ympäristön näkökulmasta tehokkain kivennäisrehu. Sen avulla minimoidaan hukka ja vältetään kivennäis- ja hivenaineiden aliruokintatilanteet, jotka heikentävät nautojen suorituskykyä. Jopa yksittäisten hivenaineiden tarkkuudella tehtävällä optimoinnilla vältetään myös yksittäisten ravintoaineiden yliruokintatilanteet, joista ruokintaan syntyy ylimääräisiä kustannuksia. Kivennäisen käyttömäärä optimoituu aina täsmälleen oikeaksi, joten Sopivakivennäiset ovat teholtaan ja käyttökustannukseltaan jokaisen tilan budjettiin sopivia.

Kampanja käynnissä, tilaa nyt

Kivennäiset, Koiramäki-mukit

Tilaa vähintään 1200 kg Hankkijan nautojen kivennäisiä tai vitamiineja 30.9.2021 mennessä, saat kampanjaetuna kaksi kappaletta Mauri Kunnaksen Hankkijalle kuvittamaa Koiramäki 2021 -mukia. Mukien teemana on myllymatka.

Kampanja koskee kaikkia Hankkijan Namino-, Hertta- ja jauhekivennäisiä, myös Sopivakivennäisiä® sekä rae- että liuosvitamiineja, pl. Biotiini rae.

Kampanja-aika 1.8.-30.9.2021