Plussaa kivennäisiä, miinusta hinnasta

Plus-kivennäissarja on muodostunut tilakohtaisissa Sopivakivennäisissä trendinomaisesti esiintyvistä ilmiöistä. Aitoja tarpeita aidosti suomalaisilta tiloilta - syksyn 2020 uutuutena Plus-sarjaan on kehitetty Kasvukivennäinen Kehitys+.

Kasvukivennäinen Kehitys+ on suunniteltu turvaamaan kasvavien nautojen, erityisesti hiehojen, menestynyt kasvukausi. Herkän sorkkakudoksen kehittymistä vahvemmaksi tukevat biotiini sekä hivenaineet sinkki, kupari ja mangaani. Helposti imeytyvillä orgaanisilla hivenaineilla tuetaan vahvojen sorkkien lisäksi eläimen onnistunutta tiinehtymistä sekä vastustuskykyä. Kivennäisen runsas antioksidanttimäärä auttaa elimistöä puolustautumaan haitallisilta stressireaktioilta. Riittävillä kalsium- ja magnesiumtasoilla taas varmistetaan luuston tavoitteenmukainen kehitys.

Lihanautatiloille syksy tuo tullessaan odotetun kehitysaskeleen. Jatkossa Sonnikivennäistä on mahdollista tilata myös irtotoimituksina. Siirtyminen irtotoimituksiin vähentää tilalle kertyvän pakkausjätteen määrää huomattavasti. Valinnanvapaus on sinulla. Ostat sitten irtona tai säkissä, niin syksyn kivennäiset kannattaa tilata nyt.

Tilaamalla kivennäiset 15.10.2020 mennessä laajasta Plus-kivennäissarjasta tai Hankkijan muusta kivennäisvalikoimasta, saat -25 €/tn alennuksen kivennäisen hinnasta.

Alennus lasketaan hinnastohinnoista. Toimitusmyynnissä alennukseen oikeuttava minimitilausmäärä on 1200 kg. Tarjous koskee nautojen Namino-, Hertta- ja jauhekivennäisiä.