Syksyn 2021 uutuudet nautarehuissa! Hankkijan laajaa ja monipuolista tuotevalikoimaa on laajennettu vastaamaan entistä paremmin nautatilojen tilojen muuttuviin tarpeisiin

Maidon pitoisuuksia nostavien EKM-rehujen sarjaa on laajennettu

EKM-rehusarja on laajentunut. Uusina rehuina sarjaan on lisätty vahva EKM-Krossi 2-täysrehu ja erityisesti houkutusväkirehuksi suunniteltu EKM-Energy. Syksyn ajan Hankkija tarjoaa uusille EKM-rehujen käyttäjille EKM-Tuotosturvan, joka varmistaa, että EKM-rehuihin siirtyminen on asiakkaalle riskitöntä. Käy lukemassa tarkemmin syksyn EKM-Tuotosturvakampanja osoitteesta Hankkija.fi/ekm.

Fiksu-ilmastorehut ovat fiksu valinta ympäristöjalanjäljen pienentämiseen

Ympäristöystävällisyys-trendi näkyy myös tuoteuudistuksissa. Tuotevalikoimamme kasvaa tänä syksynä Fiksu-ilmastorehuilla. Fiksu-ilmastorehut sisältävät rehuaineita, jotka tutkitusti vähentävät metaanin tuotantoa pötsissä. Tuotteita tullaan jatkossa päivittämään sitä mukaa, kun uusia tutkimustuloksia raaka-aineiden ja lisäaineiden vaikuttavuudesta mm. metaanipäästöjen alentamiseen valmistuu.

Tilakohtaisesti suunnitellut Sopiva® -tuotteet, tarkka eläinryhmien tarpeet huomioiva ruokinnansuunnittelu ja kansainvälistä kysyntää Progut® ja Progres® -innovaatiot ovat olleet jo pitkään Hankkijalla osa ympäristöystävällistä ruokintaa. 80 prosenttia Hankkijan rehuista valmistetaan uusiutuvilla polttoaineilla. Rehutehtaille saapuva pakkausjäte kierrätetään tarkasti ja oman valmistuksen ylijäämäjakeet käytetään paikan päällä lämpöenergiaksi. Ympäristötyötä tehdään myös pakkausmateriaalien kehittämisessä, elintarvikkeiden sivuvirtojen jalostamisessa ja logistiikassa.

Ruokintakustannusten minimointiin Nurmi-Krossit

Tämän syksyn uutuustuotteet Nurmi-Krossit ovat budjettiruokkijan valinta. Nurmi-Krossit ovat edullisia täysrehuja ruokintakustannusten alentamiseen. Ne mahdollistavat sulavana korjatun säilörehun täysmittaisen hyödyntämisen.

Pitkäjänteinen kehitystyö ja ruokintaosaamisen tuoteratkaisujen takana

Uusien tuotteiden lisäksi ei sovi unohtaa Hankkijan tuotekehityksen tekemää pitkäjänteistä kansainvälisesti merkittävää tutkimus- ja tuotekehitystyötä. Tuotekehitysosaamista edustavat mm. Progut®, Progres® ja Acetona -energiarehut. Kaikkien näiden tuotantovaikutukset on tarkasti laboratorio- ja tilakokeissa todennettu.

Haastavina aikoina ruokinnan suunnittelun ammattitaito korostuu. Mitkä ovat sinun tilasi tavoitteet ruokinnan suhteen? Ota yhteyttä Hankkijan ammattitaitoisiin ruokinta-asiantuntijoihin, niin katsotaan tilan ruokinta yhdessä kuntoon!

Ps. Tiesitkö muuten, että Hankkijan rehuilla on yli 150 patenttia, sekä suurena saavutuksena Kemianteollisuuden innovaatiopalkinto 2018. Työ uusien innovaatioiden eteen jatkuvaa, sillä jonkun on oltava edelläkävijä.