Tankkaa vitamiineja syksyksi parhaaseen hintaan!

Vitamiinit naudoille

Syksyisin vastustuskyky on koetuksella. Vitamiinien lisääminen nautojen ruokintaan hyvissä ajoin ennen ruokinnan muutosta tai poikimista on vastustuskyvyn tukemisessa A ja O. Pienestä lisäystarpeestaan huolimatta vitamiineissa on potkua, esimerkiksi vahvalla E-vitamiini- ja seleenilisällä voidaan tutkitusti vähentää utaretulehduksen riskiä.

E-vitamiinilisästä on hyötyä erityisesti korkeatuottoisille ja ummessaoleville lehmille sekä kaikille naudoille, kun syötössä on vastapuitua viljaa tai murskeviljaa. D-vitamiinilisästä hyötyvät ympäri vuoden erityisesti ummessaolevat sekä korkeatuottoiset lehmät, mutta sisäruokintakaudella sen tarve tulee huomioida myös nuorilla naudoilla.

Tutustu Hankkijan käteviin vitamiinivaihtoehtoihin

Valikoimasta löydät parhaat ratkaisut sekä suureen että pieneen tarpeeseen. Tuttu ja turvallinen ADE-vita rae on monipuolinen rasvaliukoisten vitamiinien lähde sekä minirakeena helposti annosteltava. Uutuutena löydät Xylitol Monivimin 200 ml:n kokoisen pienpakkauksen, jolla täydennät helposti raakamaidosta puuttuvia vitamiineja vasikoille.

Tankkaa nyt vuoden vitamiinit parhaaseen hintaan!

Kampanjatarjouksena kaikki Hankkijan ADE- ja Seleeni-E-vitamiinivalmisteet –15% normaalihinnasta 15.10.2019 asti. Tilaa ruokinta-asiantuntijoiltamme tai poikkea lähimpään Hankkijan myymälään. Tarjous ei koske biotiini-raetta.