Tuetaan yhdessä – Pinkit paalit

Pinkit paalit, Rintasyöpäyhdistys

Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry

Rintasyöpäyhdistys on sairastuneiden oma järjestö, jonka toiminnan ydin on vertaistuki. Yhdistys järjestää vertaistuki-iltoja, viikonloppukursseja ja luentotilaisuuksia sekä ylläpitää facebookissa suljettua Rinnakkain-keskusteluryhmää. Jäsenlehti Rinnakkain sisältää rintasyöpään sairastuneita kiinnostavia ja koskettavia teemoja.

Toimintaa ohjaavat yhdistyksen arvot: yhteisöllisyys, tasavertaisuus, avoimuus ja luottamuksellisuus. Rintasyöpäyhdistyksen tavoitteena on, että suomalaiset rintasyöpäpotilaat saavat parasta mahdollista hoitoa asuinpaikasta riippumatta. Yhdistys on osa 47 maassa toimivaa Europa Donna - The European Breast Cancer Coalition –järjestöä sekä Suomen Syöpäyhdistyksen jäsen.

Lahjoitusvarat ohjataan rintasyöpään sairastuneiden vertaistukeen ja kuntoutumiseen. Rintasyöpäyhdistyksen vapaaehtoiset vertaistukijat vetivät yhteensä noin 70 vertaistuki-iltaa viime vuonna ja tavoittivat illoissa noin 1000 sairastunutta. Uusia vertaistukijoita koulutetaan vuosittain. Asiantuntijaluennot, taideterapia- ja liikuntaviikonloput tarjoavat rintasyöpäpotilaille tietoa ja tukea, mielenkiintoista tekemistä sekä antoisia ja voimaannuttavia keskusteluja muiden rintasyövän kokeneiden kanssa.

Ostamalla pinkkiä paalimuovia tuet Rintasyöpäyhdistyksen toimintaa.

Osta pinkkiä paalimuovia, tue Rintasyöpäyhdistyksen toimintaa