Hankkijan kivennäiset – tuntuu joka solussa

nautojen kivennäiset

Tilaa vähintään 1200 kg nautakivennäisiä tai -vitamiineja, saat 100 € lahjakortin (alv 0 %) Hankkijan Älykäs maatila -palvelupakettien hankkimiseen! Kampanja voimassa 15.9.2022 asti.

Älykäs maatila -lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi eikä tuotealennukseksi. Lahjakortin voi käyttää vain Älykään maatilan palvelupakettien hankintaan ja se on voimassa 31.10.2022 saakka. Lahjakortti toimitetaan sähköpostilla kaikille kampanjaehdot täyttäneille asiakkaille 15.9.2022 jälkeen.

Miksi panostaa kivennäis- ja vitamiiniruokintaan?

Tulehdusreaktio on elimistön luonnollinen vaste taudinaiheuttajiin. Pitkittyneenä se voi kuitenkin aiheuttaa terveysongelmia, maitotuotos ja kasvu heikkenevät. Tulehdusta voidaan hillitä varmistamalla riittävä hivenaineiden imeytyminen ja lisäämällä ruokintaan antioksidantteja. Tärkein ja tunnetuin antioksidantti on E-vitamiini. Se toimii solujen sisällä suojaten solukalvoa. Kun elimistö ei hukkaa energiaa tulehdusreaktioihin, ohjautuu syödyt rehut tehokkaasti tuotantoon.

Hankkijan Plus-kivennäiset on suunniteltu korkeatuottoisille lypsylehmille ja umpilehmille, joiden vastustuskyvystä huolehtiminen on erityisen tärkeää. Rakeiset vitamiinit ovat puolestaan tarpeellinen lisä syksyisin vastapuidun viljan kanssa tai ympäri vuoden murskeviljaa käyttäville tiloille. Maidon tuottaminen ja kasvu vaativat myös runsaasti kivennäisaineita, joten näihin rakennuspalikoihin kannattaa panostaa!

Hankkijan Älykäs maatila

Hankkijan Älykäs maatila

Maataloustuotanto perustuu yhä tarkempaan ja resurssitehokkaampaan toimintaan. Tulevaisuuden maatalous hyödyntää dataa älykkäästi, tekee tiedosta tulosta. Edelläkävijät tekevät sitä jo tänään – Hankkijan Älykäs maatila.

Kysy lisää asiantuntijamyyjältäsi!

Laadukkaat kivennäiset jokaisen tilan tarpeisiin

Tutustu Hankkijan laajaan kivennäis- ja vitamiinivalikoimaan. Kysy omalta ruokinta-asiantuntijaltasi tai myyntineuvottelijaltasi suositukset parhaiten tilasi tarpeisiin soveltuvasta tuotteesta.

Kivennäiset
Vitamiinit