Helpot poikimiset ja terveet ja vahvat vasikat uudistuneella Emo Umpikivennäisellä!

Ylläpitokaudella emot tarvitsevat erityisen hyvän kivennäistäydennyksen, jotta vasikka on syntyessään terve ja poikimiset sujuvat. Erityisen tärkeää on vahva seleenin ja E-vitamiinin annos, sillä ne ovat todellisia terveyden taistelijoita.

Uudistuneessa Emo Umpikivennäisessä E-vitamiinin ja seleenin määrät ovat entistä korkeammat. Erillisille vitamiinivalmisteille ei Emo Umpikivennäisen kanssa ole enää tarvetta! E-vitamiini sitoutuu elimistössä rasvakudokseen, jossa sen tehtävä on suojata solujen pintakalvojen eheyttä. Ehjät solut toimivat kuten pitääkin, ja energia voidaan käyttää vasikan kasvatukseen ja terveyden ylläpitoon. Seleeni toimii parina E-vitamiinin kanssa, ja kierrättää E-vitamiinia tehokkaasti. Emo Umpikivennäinen sisältää seleeniä myös orgaanisessa erittäin tehokkaasti liukenevassa muodossa.

Emo Umpikivennäisen magnesiumpitoisuus on myös entistä korkeampi. Magnesium yhdessä D-vitamiinin kanssa valmentavat emoa tehokkaasti maidontuotannon käynnistämiseen poikimisen jälkeen. Tuotteen vahva fosforiannos lisää karkearehun syöntiä ja huolehtii emojen kunnosta myös pelkällä säilörehuruokinnalla. Luomupelloilla hivenaineiden määrät ovat vaihtelevia, joten lisäsimme myös aimoannoksen hivenaineita terveyden turvaamiseksi. Emo Umpikivennäinen soveltuu myös luomutuotantoon.

Emo Umpikivennäinen suositellaan vaihdettavaksi heti poikimisen jälkeen Emo Imetyskivennäiseksi.