Lehmän Kalsiumpasta Greenline 6x380g
Tuotekoodi: FIC630143 EAN: 6430057630143

Lehmän Kalsiumpasta Greenline 6x380g

Tuotekoodi: FIC630143 EAN: 6430057630143

Tuotekuvaus

Lehmän Kalsiumpasta Greenline on runsaasti kalsiumia (45 g/tuubi) sisältävä tehopaketti poikimahalvauksen ennaltaehkäisyyn. Tuotetta annostellaan poikimisen yhteydessä lehmille, joilla on suurentunut poikimahalvausriski. Pastan kalsiumlähteinä ovat kalsiumkloridi ja kalsiumpropionaatti, joita lehmä pystyy helposti hyödyntämään veren kalsiumpitoisuuden nostamisessa. Pakkaus sisältää kuusi tuubia.

Valmistettu Suomessa

Lehmän Pastat ovat turvallisia, nopeavaikutteisia ja tehokkaita. Pienen kokonsa ansiosta ne on helppo käyttää ja varastoida! Tyhjät pakkaukset voi hävittää polttokelpoisen talousjätteen mukana. Lehmän Pastojen limakalvoja ärsyttävä vaikutus on erittäin vähäinen. Lehmän Pastat ovat tuubiin pakattuja käyttövalmiita emulsioita. Yksi tuubi on suunniteltu vastaamaan yhtä annostelukertaa lehmälle, joten annostelu on aina tarkkaa ja nopeaa. Lehmän Pastat säilyttävät tehonsa hyvin - tuubi suojaa niitä epäpuhtauksilta, kostaudelta ja ilmalta. Tuotteita käytetään ennakoivasti tai akuuteissa tilanteissa eläinlääkärin ohjeiden mukaan.

Ominaisuudet

 • Eläinryhmät: lypsylehmät, lampaat, vuohet
 • Suunniteltu edistämään: Poikimahalvauksen ennaltaehkäisy
 • Kalsium 121 g/kg
 • Tuotepakkaus:

  paino: 2,28 kg

  Käyttöohje
  Tuotetta saa antaa vain eläimille, joilla on normaali nielemisrefleksi. Neuvottele tarvittaessa tuotteen käytöstä eläinlääkärisi kanssa.

  Huom! Tuote reagoi herkästi alle + 20 asteen lämpötilaan saostumalla ja kiteytymällä. Kylmä Lehmän Kalsiumpasta Greenline tulee lämmittää perusteellisesti ennen käyttöä joko kuumavesihauteessa tai mikroaaltouunissa yli +20 asteen, jolloin tuotteen rakenne palautuu notkeaksi ja helposti annosteltavaksi.

  Käyttö:

  1. Laita tuubi annostelupistooliin
  2. Katkaise tuubin kärki ja kierrä pakkauksessa oleva muovinen jatko-osa tiukasti paikoilleen
  3. Tartu eläimen suupieleen vapaalla kädellä
  4. Vie tuubi suuhun kielen päälle niin, että pistoolin kahva on etuhampaiden kohdalle (lehmät)
  5. Pumppaa tuubi tyhjäksi nielemisen tahdissa
  6. Pese pistooli käytön jälkeen

  Annostelu lypsylehmille:

  Kahden tuubin menetelmä: Annostele yksi tuubi poikimisen alkaessa tai välittömästi poikimisen jälkeen ja toinen tuubi noin 12 tuntia ensimmäisen jälkeen. Jatka tarvittaessa annostelua kahden vuorokauden ajan.

  Neljän tuubin menetelmä:Annostele yksi tuubi vuorokautta ennen arvioitua poikimista. Jatka annostelua 12 tunnin välein ja tarvittaessa 2 vuorokauden ajan.

  Annostelu lampaille ja vuohille:

  Kalsiumvajeen hoitoon 1/6 -osa tuubia 2 kertaa päivässä.