Poro-Elo 1 Startti rae 30 kg
Tuotekoodi: SF2288 EAN: 6417679022884

Poro-Elo 1 Startti rae 30 kg

Tuotekoodi: SF2288 EAN: 6417679022884

Tuotekuvaus

Poro-Elo 1 Startti sopii täydennysrehuksi poroille erityisesti tarharuokintakauden alkuun, mutta myös ympärivuotiseen käyttöön.

KUNTOUTTAA POROJA TARHARUOKINNAN ALUSSA

 • Kunnostusvaiheessa Poro-Elo 1 Startista saadaan täysi hyöty irti jo pienillä päivittäisillä annosmäärillä Progres® -rehuinnovaation ansiosta
 • Nostaa heikkokuntoisen poron verensokeria ja parantaa energiansaantia
 • Myöhään tarharuokintaan saapuvat porot hyötyvät erityisesti Poro-Elo 1 Startin sisältämästä toksiinisiepparista
  • Heikkokuntoisen poron kyky vastustaa karkearehuissa ja luonnon laitumessa esiintyvien homeiden toksiineja, eli myrkkyjä, on heikentynyt
  • Toksiinisieppari estää homeiden tuottamien myrkkyjen imeytymistä porojen elimistöön

TEHOKAS TUKI TERVEYTEEN

 • Patentoitu Progut® tukee poron terveyttä ja vastustuskykyä
  • Ennaltaehkäisee ripulia ja parantaa pötsin toimintaa
 • Progres® on mullistava rehukeksintö, jonka teho perustuu pihkan resiinihappoihin. Progres eheyttää suolen pintaa tiivistämällä ohutsuolen suolinukan pintaepiteelin soluvälejä, hillitsee tulehdusta sekä parantaa suolistomikrobiston rakennetta. Terve suoli estää taudinaiheuttajien pääsyä elimistöön sekä tehostaa ravintoaineiden parempaa imeytymistä.

MAITTAVA

 • Monipuolinen koostumus takaa maittavuuden
 • Maltillinen valkuaispitoisuus ja matala tärkkelyspitoisuus pitävät pötsin kunnossa säilörehua syötettäessä
 • Tuotepakkaus:

  paino: 30,00 kg

  Käyttöohje
  Kuntoutettaville poroille Poro-Elo 1 Starttia annetaan aluksi vain 100 - 200 g poroa kohti päivässä. Annosta nostetaan hitaasti kahden viikon aikana. Pariviikkoisen totutuskauden jälkeen annetaan 1 - 1,5 kg/pv poroa kohti. Riittävä veden tai puhtaan lumen saanti tulee varmistaa.

  Patentoitujen Progres® ja Progut® -innovaatioiden hyödyt saatavilla Poro-Elo 1 Startti -täysrehusta!

  Progres® - luonnon energiaa poroille

  LUONNOLLISTA
  Hankkijan pitkän kehitystyön tuloksena syntynyt Progres- mäntyöljyvalmiste tukee porojen hyvinvointia, terveyttä ja tuottavuutta. Progres on peräisin suomalaisesta luonnosta. Sen teho perustuu männyn pihkan resiinihappoihin, havupuiden luontaiseen keinoon suojautua bakteereilta. Pihkan voima on tunnettu Suomessa jo vuosisatoja tehokeinona tulehtuneiden haavojen hoidossa.

  TOIMIVAA
  Progres on täysin uusi kotimainen innovaatio porojen ruokinnassa, sen höydyt on osoitettu useissa tilatason kokeissa.

  VOIMAA
  Proges tarjoaa hyödyt vuorokauden ympäri 24/7. Se lisää energian saantia käytettävissä olevista rehuista lisäämällä propionihapon tuotantoa pötsissä. Havaintojen perusteella tämä näkyy mm. rehujen kulutuksen pienentymisenä, ruokintahäiriöiden poistumisena sekä tarhakäyttäy tymisen rauhoittumisena. Progres vastaa keskeisiin kotieläintuottajien, jalostavan teollisuuden ja kuluttajien tarpeisiin. Se tukee porojen hyvinvointia, terveyttä ja tuottavuutta sekä edistää tuotannon kannattavuutta. Kuluttajille se tarjoaa mahdollisuuden entistäkin luonnollisempien, puhtaampien ja turvallisempien elintarvikkeiden saantiin.

  Progut® - tukea suoliston hyvinvoinnille

  Progut on Hankkijan kehittämä ja patentoima hiivavalmiste. Hiivasolun erikoisprosessointi vapauttaa eläimen käyttöön hiivasolun sisältämiä bioaktiivisia aineita. Hiivasolu sisältää mm. glukaaneja. Glukaanit ovat polyglukosaaneja eli haaroittuneita tai haaroittumattomia glukoosiketjuja (polymeerejä). Niitä on mm. hiivassa, jäkälässä ja levissä.

  Progut edistää porojen terveyttä ja vasojen elinvoimaisuutta

  • Progut on suoliston bakteerimagneetti
   • Estää haitallisten bakteerien aiheuttamia ongelma estämällä niiden kiinnittymisen suoleen
  • Progut -hiivavalmistetta sisältävät rehut tukevat suoliston hyvinvointia
   • Talviruokinnan aikainen ripuli on suurin taloudellisen tappion aiheuttaja porotaloudessa
  • Parempi kasvu vähemmällä rehulla
  • Progut parantaa ternimaidon laatua
   • Tukee syntyvien vasojen elinvoimaisuutta

  Krossi-vilja - turvallista tärkkelysenergiaa poroille

  Tuote sisältää valssijauhettua Krossi-viljaa. Hankkija on ainoa suomalainen rehunvalmistaja, jolla on käytössään valssijauhatus rehutehtaillaan. Krossi-viljan sulavuus on hyvä. Rehutehtaiden valssit ovat järeitä ja erittäin tehokkaita. Kokonaisia tai sulamattomia jyviä ei jää, vaan Krossi-vilja hyödynnetään täysimääräisesti eläinten ruoansulatuksessa.

  Krossi-vilja on pötsiystävällisempää kuin jauhettu vilja. Krossi-viljojen partikkelikoko on suurempi, joten viljapartikkelit hajoavat pötsissä hitaammin kuin vasaramyllyllä jauhetut viljat. Ne eivät happamoita pötsiä niin helposti. Krossi-viljojen avulla saavutetaan tasainen ja optimaalinen tärkkelysenergian vapautuminen - pötsi toimii tehokkaasti ja rehuhyötysuhde on hyvä.