Parasta, mitä olen porsaille tähän mennessä tarjonnut

Partelan Porsaassa Koski TL:ssä on testattu porsaiden ruokinnassa ainutlaatuista uutuutta Denkapig Mellow Go. Täysin uudentyyppisessä tuotteessa yhdistyvät maidon ja kuivarehun edut pehmeissä ja täyteläisissä rakeissa. "Parasta, mitä olen porsaille tähän mennessä tarjonnut", kertoo Janne Kaleva Partelan Porsaasta. Denkapig Mellow Go on maittava ensimmäisen vaiheen rehu, jota pienimmätkin porsaat syövät hyvin. "Mellow Go maistuu porsaille todella hyvin ja hävikki on erittäin pientä", toteaa Kaleva.
 
Janne Kaleva, Partelan Porsas
Janne Kaleva, Partelan Porsas

Denkapig Mellow Go – nopeimpaan starttiin!

Mellow Go

Mellow Go on pehmeä "suupala", jonka miellyttävä tuoksu ja maukkaus saavat jopa vain muutaman päivän ikäiset porsaat syömään pehmeitä rakeita mielellään. Porsailla on näin ratkaiseva etu niihin porsaisiin nähden, jotka saavat täydennysrehua perinteisellä tavalla.

Mellow Go valmistetaan täysin uudella tuotantotavalla. Uuden prosessin avulla on mahdollista monella tavalla päästä lähelle emakon maidon laatua. Käytössä on uusi yhdistelmä korkealaatuisia raaka-aineita, jotka vastaavat entistä tarkemmin pienen porsaan tarpeisiin.

Pehmeät rakeet on helppo jakaa monenlaisiin ruokkijoihin ilman investointia kalliisiin automaattiruokkijoihin. Porsaat haaskaavat vähemmän verrattuna maidonkorvike- tai liemirehuun. Näin myös karsinat pysyvät puhtaampina.

Denkapig Mellow Go-rehun edut:

  • Merkittävästi parempi rehun syönti vieroituksen jälkeen
  • Stimuloi vieroituksen jälkeistä parempaa alkua
  • Korkeampi loppupaino
  • Alempi porsaskuolleisuus ennen vieroitusta
  • Ruokinnan mukavuus
  • Vähemmän rehun haaskausta
  • Optimaalinen hygienia

Pakkaus: 15 kg säkki, lavakoko 600 kg

Valikoimassamme on myös muita Denkavitin huippu-uutuuksia porsaiden alkuvaiheen ruokintaan.

 
 
Mellow Go käyttöajankohta