Tervetuloa Hankkijan Sikaseminaariin 25.-26.11.

Yhdessä eteenpäin – nyt ja tulevaisuudessa Tervetuloa Hankkijan Sikaseminaariin 25.-26.11.

Paikka: Hotelli Scandic Rosendahl Tampere
Aika: 25.-26.11. 2021

Tervetuloa Hankkijan Sikaseminaariin Tampereelle! Tarjolla on faktaa ja viihdettä pimenevien päivien vastapainoksi. Päivien ohjelma pureutuu ajankohtaisiin teemoihin ja aiheisiin.


OHJELMA

Torstai 25.11.

Klo 10:45 alkaen Lounas
Klo 12:10 Tervetuloa
Marja-Leena Koivisto, Hankkija Oy
Klo 12:15 Emakon rooli porsaan puolustuskyvyn ja terveyden kulmakivenä
Olli Peltoniemi, Professori HY, Johtaja Helsinki One Health
Klo 13:00 Kuluttajien odotukset tulevaisuudelle
Sari Forsman-Hugg, Tutkimusjohtaja PTT
Klo 13:30 Progut® ja Progres® - vastuullisuus ja hyvinvointi, kiertotalous
Juhani Vuorenmaa, Tutkimus- ja tuotekehitysjohtaja, Hankkija Oy ja
Hannele Kettunen, kehityspäällikkö, Hankkija Oy
Klo 14:00 Hyvinvointiin liittyvät ratkaisut
Timo Heikkilä, Porsaantuottaja, Suomen Sikayrittäjien pj.
Klo 14:30 Iltapäiväkahvi
Klo 15:15 Mikrobiomit ja mikrobilääkeresistenssi sikatiloilla
Johanna Muurinen, MMT, agr.
Klo 15:45 Paneelikeskustelu: Ympäristövastuullisuus, mitä Hankkijassa on tehty Juontajana Juha-Matti Katajajuuri, Erikoistutkija LUKE Keskustelijat:
Timo Heikkilä, Porsaantuottaja, Suomen Sikayrittäjien pj.
Heikki Sampolahti, Aloitteleva maatalousyrittäjä, Suomen Sikayrittäjien varapj.
Sari Forsman-Hugg, Tutkimusjohtaja, PTT
Johanna Daka, Kehityspäällikkö, Hankkija Oy
Juha Salopelto, Tutkimuspäällikkö, Hankkija Oy
Juho Säteri, Tuoteryhmäpäällikkö, Hankkija Oy
Klo 16:15 Päivän yhteenveto
Heikki Rajamäki, Hankkija Oy
---
Klo 19:00 Illallinen
Klo 20:00 Musiikkia ja mukavaa yhdessäoloa
Duo Hyvästi, Tero Paavola & Jari Sivunen, Tuotantojohtaja, Hankkija Oy
FBI-Beat

Perjantai 26.11.

Aamiainen hotellin ravintolassa
Klo 9:45 Päivän aloitus
Heikki Rajamäki, Markkinointijohtaja, Hankkija Oy
Klo 10:00 Maa- ja metsätalousministerin puheenvuoro etäyhteyksin
Jari Leppä, Maa- ja metsätalousministeri
Klo 10:30 Raaka-ainemarkkinakatsaus
Tarmo Kajander, Johtaja vilja- ja raaka-aineryhmä, Hankkija Oy
Klo 11:00 Liemiruokinnan hygienian hallinta
Jaakko Laine, Professori emeritus, Finlactic Oy
Klo 11:30 Lounas ja tutustumista näyttelystandeihin
Klo 13:00 Liemiruokinnan hygienia käytännössä ja jauhatuskarkeuden merkitys
Johanna Daka, kehityspäällikkö, Hankkija Oy ja
Mikael Sundman, ruokinta-asiantuntija, Hankkija Oy
Klo 13:30 Vaiheruokinnan merkitys
Satu Valkama, tuotekehityspäällikkö, Hankkija Oy
Klo 14:00 Kasvuohjelma-katsaus
Juha Salopelto, Tutkimuspäällikkö, Hankkija Oy
Klo 14:30 Seminaarin yhteenveto
Heikki Rajamäki, Markkinointijohtaja, Hankkija Oy
Klo 14:45 Iltapäiväkahvit ja kotiinlähtö

Ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta tai olemalla yhteydessä puhelimitse/sähköpostilla Asiakaspalveluumme.
Sähköpostilla ilmoittautuessasi laita viestin aiheeksi: Hankkijan Sikaseminaari-ilmoittautuminen.

Hankkijan Asiakaspalvelu
p. 010 402 2020
Sähköposti asiakaspalvelu@hankkija.fi


Seminaarin hinta 185 e/henkilö (sis. alv 24 %).
Hintaan sisältyvät seminaarin ohjelma, kahvi- ja lounastarjoilut sekä illallinen

Osallistumismaksu maksetaan viimeistään 11.11.2021 alla olevalle tilille:
Hankkija Oy FI72 8000 1001 3674 25
Viestikenttään maininta Hankkijan Sikaseminaari 25.-26.11.2021 sekä osallistujien nimet.

Huom! Mahdollisista peruutuksista on ilmoitettava viipymättä.

Varaa myös majoitus!
Majoitusvarauksen voi tehdä varaustunnuksella BHAN251121 ilmoittautumisen yhteydessä olevan majoitusvarauslinkin kautta, hotellin nettisivuilla, puhelimitse tai sähköpostilla hotellista:
Scandic Rosendahl, Pyynikintie 13, 33230 Tampere
puh. 03-244 1111
Scandic Hotels


Lämpimästi tervetuloa Hankkijan Sikaseminaariin!


Seminaariterveisin
Hankkija Sikatiimi


Seminaari järjestetään terveysturvallisesti viranomaisten ohjeita noudattaen. Saavutaan tilaisuuteen vain terveenä.