Täydellinen ratkaisu onnistuneeseen starttiin

Hyvä startti on tärkeä. Olemme täydentäneet pienten porsaiden ruokintakonseptiamme uusilla alkuvaiheen ratkaisuilla, jotta pienen porsaan alku kasvuun olisi mahdollisimman onnistunut.

Maito-Pekoni PP on porsaiden maidonkorvike, joka on kehitetty erityisesti isoille pahnueille ja tilanteisiin, joissa emakoilla on vaikeuksia tuottaa tarpeeksi maitoa imetyskaudella. Maito-Pekonin kehityksen tavoitteena on ollut turvata yhä useamman terveen porsaan vieroitus. Soveltuu käytettäväksi gm-vapaassa tuotannossa.

Houkutus-Pekoni PP tähtää hyvään syöntiin aikaisessa vaiheessa. Houkutus-Pekoni PP on täydennysrehu porsaille neljän päivän iästä vieroitukseen. Tuotetta voidaan käyttää houkutusrehuna lisäämään rehun syöntiä.

Eka-Pekoni PP on erityisen maittava ja hyvin sulava prestarter optimaalisen syönnin turvaamiseksi. Se sisältää paljon maitopohjaisia raaka-aineita ja helposti sulavia energialähteitä sekä proteiinia tehden siitä erinomaisen lisän emakon maidolle. Soveltuu käytettäväksi gm-vapaassa tuotannossa.

Maito-Pekoni PP, Houkutus-Pekoni PP ja Eka-Pekoni PP sisältävät innovaatiomme Progut® ja Progres®.

Denkapig Mellow Go

Denkapig Mellow Go on verraton uutuus; ainutlaatuinen tuote, jossa yhdistyvät maidon ja kuivarehun edut pehmeissä ja täyteläisissä rakeissa. Uuden valmistusprosessin avulla on mahdollista päästä lähelle emakon maidon laatua. Pehmeät rakeet on helppo jakaa monenlaisiin ruokkijoihin ilman investointia kalliisiin automaattiruokkijoihin. Muita tuotteen selkeitä etuja ovat alempi porsaskuolleisuus ennen vieroitusta, merkittävästi parempi rehun syönti vieroituksen jälkeen ja korkeampi loppupaino.

Olettehan yhteydessä ruokinta-asiantuntijoihimme! Yhdessä heidän kanssaan löydätte parhaat ratkaisut juuri Teidän tilallenne.