Tervetuloa Hankkijan Sikaristeilylle 24.–25.11.2022!

Sikaristeily, Viking Grace

Terveyttä ja hyvinvointia – tarjolla jälleen tuhti paketti faktaa ja viihdettä

Lämpimästi tervetuloa Hankkijan Sikaristeilylle! Varaa paikkasi heti – parhaat hytit varataan ensimmäisinä! Paikkoja on rajoitetusti.

Viking Grace Turusta
Lähtö 24.11.2022 klo 20:55
Paluu 25.11.2022 klo 19:50


Ilmoittautuminen puhelimitse asiakaspalveluumme
puh. 010 402 7099 arkisin klo 8–16.
Puhelun hinta 8,4 snt/min.

Lämpimästi tervetuloa!
Terveisin Hankkija Sikatiimi

 
 

Seminaariohjelma

Torstai 24.11.2022

Kellonaika Ohjelma
19:00 Matkalippujen jako Viking Linen terminaalissa Turussa
20:55 M/S Viking Grace lähtee
21:30 Illallinen Oscar á la carte -ravintolassa
…ja sitten viihteelle

Perjantai 25.11.2022

Kellonaika Ohjelma
08:35 - 11:00 Premium-aamiainen katettuna Oscar á la carte -ravintolassa
10:00 Näyttelyosasto aukeaa (Conference kansi 9)
11:00 Seminaari alkaa (Conference kansi 9)
Tervetuloa
Marja-Leena Koivisto, myynti- ja tuoteryhmäpäällikkö, Hankkija Oy
Ajankohtainen raaka-ainemarkkinakatsaus
Antti Ahola, hankintapäällikkö, Hankkija Oy
Parempiin tuotantotuloksiin porsaan ruoansulatusta ja hyvinvointia tukemalla
Hannele Kettunen, kehityspäällikkö, Hankkija Oy
Porsaiden siirtymävaiheen ruokinta
Satu Valkama, tuotekehityspäällikkö, Hankkija Oy
12:30 Tauko
13:00 Uusimpia tuloksia vaikuttaa ruokinnan avulla karjun hajuun
Kirsi Partanen, kehityspäällikkö, Figen Oy
Paneelikeskustelu: Kasvukauden 2022 arviointia ja Hankkijan Kasvuohjelman koetoiminnan tuloksia ja havaintoja
Juontajana Juha Salopelto, tutkimuspäällikkö, Hankkija Oy
Herne ja härkäpapu sikojen ruokinnassa
Johanna Daka, kehityspäällikkö lihasikojen ruokinta, Hankkija Oy
Virkistäydytään hetki yhdessä
15:15 Seminaari päättyy
17:00 Buffet-ruokailu Buffet Aurora
19:50 M/S Viking Grace saapuu Turkuun

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Tarkemman risteilyohjelman saat matkalippujen luovutuksen yhteydessä Turun satamassa.

Kattavan seminaariohjelman lomassa voit nauttia merellisestä tunnelmasta M/S Viking Gracella. Laiva on lastattu laadukkaalla viihteellä, ostosmahdollisuuksilla ja herkullisilla ruokailuhetkillä.

 

Hinnasto

Matkan hinta määrittyy hyttiluokan mukaan. Hinnat sisältävät matkan valitussa hyttiluokassa, Premium-aamiaisen, ruokailut meno- ja paluumatkalla sekä seminaariohjelman.

Hytti Henkilömäärä hytissä Matkan hinta/hlö
Sviitti Romantic 2 hlöä hytissä 400,20
Sviitti Romantic 1 hlö hytissä 640,20
Sviitti Organic 2 hlöä hytissä 400,20
Sviitti Organic 1 hlö hytissä 640,20
Sviitti Ocean 2 hlöä hytissä 362,70
Sviitti Ocean 1 hlö hytissä 565,50
Sviitti Flow 2 hlöä hytissä 362,70
Sviitti Flow 1 hlö hytissä 565,50
Premium-hytti 2 hlöä hytissä 239,20
Premium-hytti 1 hlö hytissä 318,20
Seaside Double -hytti 2 hlöä hytissä 209,70
Seaside Double -hytti 1 hlö hytissä 237,20
Inside Double -hytti 2 hlöä hytissä 200,20
Inside Double -hytti 1 hlö hytissä 218,20
Seaside Four -hytti 2 hlöä hytissä 200,20
Seaside Four -hytti 1 hlö hytissä 218,20

Seuraathan jo #farmillatänään somekanavissamme

Seuraamme kahden Snellmanin tuottajatilan, Tapio Vanhala ja Timo Latva-Koivisto, vuodenkiertoa kasvinviljelyn ja sianlihantuotannon näkökulmasta. Viljanviljelyn lisäksi tiloilta saadaan tuoreet ideat, ajatukset ja kommentit herneen viljelystä ja sen käytöstä sikojen ruokinnassa. Aloitimme kasvukauden alkaessa ja jatkamme siitä vuotta eteenpäin kasvukauden eri vaiheisiin, ja lopuksi saatuun satoon ja sen käyttöön ruokinnassa.

Tästäkin tuoreet kokemukset seminaarissa.