Tervetuloa Hankkijan Sikaristeilylle 24.–25.11.2022!

Terveyttä ja hyvinvointia – tarjolla jälleen tuhti paketti faktaa ja viihdettä
Lämpimästi tervetuloa Hankkijan Sikaristeilylle! Varaa paikkasi heti – parhaat hytit varataan ensimmäisinä! Paikkoja on rajoitetusti.
Viking Grace Turusta
Lähtö 24.11.2022 klo 20:55
Paluu 25.11.2022 klo 19:50
Ilmoittautuminen puhelimitse asiakaspalveluumme
puh. 010 402 7099 arkisin klo 8–16.
Puhelun hinta 8,4 snt/min.
Lämpimästi tervetuloa!
Terveisin Hankkija Sikatiimi
Seminaariohjelma
Torstai 24.11.2022
Kellonaika | Ohjelma |
---|---|
19:00 | Matkalippujen jako Viking Linen terminaalissa Turussa |
20:55 | M/S Viking Grace lähtee |
21:30 | Illallinen Oscar á la carte -ravintolassa …ja sitten viihteelle |
Perjantai 25.11.2022
Kellonaika | Ohjelma |
---|---|
08:35 - 11:00 | Premium-aamiainen katettuna Oscar á la carte -ravintolassa |
10:00 | Näyttelyosasto aukeaa (Conference kansi 9) |
11:00 | Seminaari alkaa (Conference kansi 9) |
Tervetuloa Marja-Leena Koivisto, myynti- ja tuoteryhmäpäällikkö, Hankkija Oy | |
Ajankohtainen raaka-ainemarkkinakatsaus Antti Ahola, hankintapäällikkö, Hankkija Oy | |
Parempiin tuotantotuloksiin porsaan ruoansulatusta ja hyvinvointia tukemalla Hannele Kettunen, kehityspäällikkö, Hankkija Oy | |
Porsaiden siirtymävaiheen ruokinta Satu Valkama, tuotekehityspäällikkö, Hankkija Oy | |
12:30 | Tauko |
13:00 | Uusimpia tuloksia vaikuttaa ruokinnan avulla karjun hajuun Kirsi Partanen, kehityspäällikkö, Figen Oy |
Paneelikeskustelu: Kasvukauden 2022 arviointia ja Hankkijan Kasvuohjelman koetoiminnan tuloksia ja havaintoja Juontajana Juha Salopelto, tutkimuspäällikkö, Hankkija Oy | |
Herne ja härkäpapu sikojen ruokinnassa Johanna Daka, kehityspäällikkö lihasikojen ruokinta, Hankkija Oy | |
Virkistäydytään hetki yhdessä | |
15:15 | Seminaari päättyy |
17:00 | Buffet-ruokailu Buffet Aurora |
19:50 | M/S Viking Grace saapuu Turkuun |
Pidätämme oikeuden muutoksiin. Tarkemman risteilyohjelman saat matkalippujen luovutuksen yhteydessä Turun satamassa.
Kattavan seminaariohjelman lomassa voit nauttia merellisestä tunnelmasta M/S Viking Gracella. Laiva on lastattu laadukkaalla viihteellä, ostosmahdollisuuksilla ja herkullisilla ruokailuhetkillä.
Hinnasto
Matkan hinta määrittyy hyttiluokan mukaan. Hinnat sisältävät matkan valitussa hyttiluokassa, Premium-aamiaisen, ruokailut meno- ja paluumatkalla sekä seminaariohjelman.
Hytti | Henkilömäärä hytissä | Matkan hinta/hlö |
---|---|---|
Sviitti Romantic | 2 hlöä hytissä | 400,20 |
Sviitti Romantic | 1 hlö hytissä | 640,20 |
Sviitti Organic | 2 hlöä hytissä | 400,20 |
Sviitti Organic | 1 hlö hytissä | 640,20 |
Sviitti Ocean | 2 hlöä hytissä | 362,70 |
Sviitti Ocean | 1 hlö hytissä | 565,50 |
Sviitti Flow | 2 hlöä hytissä | 362,70 |
Sviitti Flow | 1 hlö hytissä | 565,50 |
Premium-hytti | 2 hlöä hytissä | 239,20 |
Premium-hytti | 1 hlö hytissä | 318,20 |
Seaside Double -hytti | 2 hlöä hytissä | 209,70 |
Seaside Double -hytti | 1 hlö hytissä | 237,20 |
Inside Double -hytti | 2 hlöä hytissä | 200,20 |
Inside Double -hytti | 1 hlö hytissä | 218,20 |
Seaside Four -hytti | 2 hlöä hytissä | 200,20 |
Seaside Four -hytti | 1 hlö hytissä | 218,20 |
Seuraathan jo #farmillatänään somekanavissamme
Seuraamme kahden Snellmanin tuottajatilan, Tapio Vanhala ja Timo Latva-Koivisto, vuodenkiertoa kasvinviljelyn ja sianlihantuotannon näkökulmasta. Viljanviljelyn lisäksi tiloilta saadaan tuoreet ideat, ajatukset ja kommentit herneen viljelystä ja sen käytöstä sikojen ruokinnassa. Aloitimme kasvukauden alkaessa ja jatkamme siitä vuotta eteenpäin kasvukauden eri vaiheisiin, ja lopuksi saatuun satoon ja sen käyttöön ruokinnassa.
Tästäkin tuoreet kokemukset seminaarissa.