Uudistuneet Pekoni-imetysrehut

Emakoiden Pekoni-imetysrehut ovat uudistuneet ja ne sisältävät nyt Progres®-innovaation, maailman ensimmäisen ja ainoan havupuiden resiinihappoja sisältävän rehuaineen. Tieteelliset kokeet ovat osoittaneet, että jopa vain seitsemän päivän aikana emakoille annosteltu Progres lisää emakon ternimaidon vasta-ainepitoisuutta ja ternimaidon tuottoa, ja tukee siten porsaiden kasvua ensimmäisten, kriittisten viikkojen ajan. Tutkimusten mukaan Progres myös lisää hyvien suolistobakteerien määrää emakon suolistossa.

Pekoni-imetysrehujen monipuolinen koostumus luo tukevan pohjan onnistuneelle imetyskaudelle, hyvinvoivalle emakolle ja porsaiden hyvälle startille. Rehut sisältävät orgaanisen fosforin sulavuutta parantavan fytaasientsyymin ja käytössä on pääsääntöisesti tuplafytaasi. Lisätyn fosforin määrää on voitu vähentää ja ympäristökuormaa alentaa. pHControl-konsepti asettaa liemirehun pH:n optimaaliselle tasolle ja tukee hyvälaatuista käymistä. pHControl alentaa emakon virtsan pH:ta, jolloin virtsatietulehdusten riski pienenee.
Hivenaineiden hyvää imeytymistä ja hyväksikäyttöä turvataan orgaanisten hivenaineiden avulla.

Monipuolinen kuitukoostumus pitää tiineen emakon kylläisenä ja rauhallisena, tasapainoinen ruoansulatus helpottaa porsimista ja ylläpitää hyvää syöntikykyä. Oikeanlainen kuitukoostumus tukee emakon selviytymistä lämpöstressistä.

Rehut sisältävät ruokahalua kiihottavaa tryptofaania sekä ruokahalua stimuloivan maku-ja aromiaineen.

Ruokintaratkaisun valinta on helppoa tilakohtaisen tarpeen ja tavoitteen mukaan.