CLAAS TRION -puimuri on jokaisen tilan toiveiden täyttymys

Yksi tilan tärkeimmistä koneista on sadonkorjuukone, jolla tehty työ kruunaa koko kauden, koska sillä korjataan talteen kesän panostukset. CLAAS esitteli tänä syksynä täysin uuden TRION-puimurimalliston.

TRION-puimurin suunnittelu aloitettiin vuosia sitten keskittymällä asiakkaiden tarpeisiin. TRION-malliston suunnittelussa keskityttiin siihen, miten saadaan sopiva puimuri jokaiselle tilalle. Suunnittelu tehtiin saksalaisella tarkkuudella ja sitä satoa nyt korjataan.

TRION-mallisto on suomalaisiin olosuhteisiin erittäin sopiva ja se koostuu 14 erilaisesta mallista. Niiden lisäksi on viidennettoista MONTANA-mallit jyrkkiä rinteitä varten. Pienin malli vastaa vanhaa TUCANO 420 -mallia, joka oli tänä vuonna suosituin yksittäinen puimurimalli. Suurin malli perustuu nykyistä LEXION-mallistoa edeltävään LEXION 750 -koneeseen, aikansa suurtehopuimuriin.


Claas TRION -puimuri pellolla aurinkoisena kesäpäivänä.

Älä tyydy siihen mitä tarjotaan, vaan valitse ne mitä tarvitset!

Uudessa TRIONissa on kohlinkoneisto viidellä tai kuudella kohlimella. Lisäksi tarjolla on hybridimallit yhdellä tai kahdella roottorilla. Kaikkien mallien sydän on Claasin tunnettu ja toimiva APS-puintikoneisto 600 mm puintikelalla. Erilaisten erottelukoneiden alla on LEXION-malleista tuttu JET STREAM -seulasto. Uusi yksinkertaisempi voimansiirto ja CUMMINS-moottorit tarjoavat edellä mainittujen ominaisuuksien kanssa verrattoman puintitehon.

Puimuri ei ole pelkästään puintitehoa. Käyttäjä voi varustella TRION-puimurinsa syöttökuljettimesta lähtien silppurin levityspeltien päähän haluamallaan tavalla. Täysin uuden ohjaamon voi varustella niin mukavaksi kuin haluaa ja ainutlaatuinen CEMOS-automatiikka on saatavilla myös TRION-puimureihin. Tehokkuuden ja mukavuuden ei tarvitse olla kompromissi, vaan voit todella valita kirsikat kakun päältä!

Tule tutustumaan uuteen TRION-mallistoon Hankkijan ennakkokaupan tilaisuuksiin. Älä haaskaa aikaa – keskity sadonkorjuuseen!

Teksti: Olli Korhonen