Claas tucano 440 leikkuupuimuri
Tuotekoodi: CLL35

Claas tucano 440 leikkuupuimuri

Tuotekoodi: CLL35

Tuotekuvaus

Claas Tucano 440 leikkuupuimuri APS-järjestelmällä

Tehokkaampaa puintia APS-järjestelmän avulla Tucano 450- / 440- / 430 -malleissa:

 • APS-järjestelmässä materiaalivirta on tasaisempi ja jopa 33 % nopeampi
 • Suuremmasta keskipakovoimasta johtuen, jyviä irtoaa huomattavasti enemmän

  Viivan alle jää siis jopa 20 % tehon lisäys polttoaineen kulutuksen pysyessä vakiona.

  Tavanomainen Claas puintijärjestelmä Claas Tucano 340- ja 320 -malleissa

  Tavanomainen Claas puintijärjestelmä koostuu puintikelasta ja olkikelasta. Riippumatta siitä missä olosuhteissa ja mitä kasvia Tucanolla puidaan, Tucanon monipuolisuus vakuuttaa täydellä 1,58 m:n puintikelan leveydellään (340-malli) kuin myös 1,32 m:n leveydellään (320-malli).

  Paljon erilaisia pöytävaihtoehtoja niin Vario- kuin Cerio -mallistoissa

  Uudet Vario-leikkuupöydät on tarkoitettu vilja- ja öljykasvien puintiin. Leikkuupöytä soveltuu erinomaisesti erilaisiin olosuhteisiin, joissa vaaditaan suurta puintitehoa. Vario-leikkuupöydän tarpeen mukainen säätö viljaa ja öljykasveja puitaessa varmistaa jatkuvasti optimoidun materiaalivirtauksen ja sen myötä koko koneen jopa 10 % lisääntyneen korjuutehon. Suuri mallivalikoima alkaen Vario 500 aina Vario 930 saakka mahdollistaa käytön Lexion, Tucano ja Avero -puimureissa.

  Cerio -mallisarja soveltuu erinomaisesti erilaisiin olosuhteisiin, joissa vaaditaan suurta puintitehoa. Cerio-leikkuupöydän pohjan pituutta voidaan säätää käsin välillä – 100 - + 100 mm. Leikkuupöytä tarjoaa hydraulisen säädön puuttumisesta huolimatta mahdollisuuden reagoida erilaisiin kasvuolosuhteisiin tai viljalajeihin. Suuri mallivalikoima alkaen Cerio 560 mallista aina Cerio 930 malliin saakka, mahdollistaa käytön Lexion, Tucano ja Avero -puimureissa.

  Optimoitu voimansiirto ja lisää taloudellista moottoritehoa

  Claas Power Systems järjestelmän avulla Claas yhdistää parhaat komponentit voimansiirtojärjestelmäksi. Suurin teho aina, missä sitä tarvitaan. CPS-järjestelmän avulla säästetään polttoainetta ja saadaan puimurista paremmin teho irti silloin, kun sitä tarvitaan. Lisävarusteena Tucano puimureihin on saatavana neliveto, jos koet puintiympäristösi haastavaksi.

  Kaikissa Tucano:n puimurimalleissa on 7,7 litran Mercedes-Benz -moottori, joka täyttää Stage V pakokaasunormit. Puimureissa on suuritilavuuksinen jäähdytysjärjestelmä automaattisella pölyn imuroinnilla. Lisäksi kaikissa Tucano malleissa on Dynamic Power -järjestelmä vakiovarusteena. Dynamic Power -järjestelmä ohjaa moottoria automaattisesti kuormituksen mukaan. Automaattisen kuormitussäädön ansiosta voidaan puimurilla säästää polttoainetta jopa 10 %.

  Nouse ohjaamoon ja puinti voi alkaa

  Ohjaamossa kaikki on sijoitettu niin, että se mahdollistaa tehokkaan käytön. Esteettömästä näkyvyydestä aina pienimpään hallintalaitteeseen.

  Uuden, kosketusnäytöllä varustetun Cebis:in ansiosta kaikki koneen toiminnot ovat helposti kuljettajan ulottuvilla. Tärkeimpiä toimintoja hallitaan kyynärnojassa olevilla kytkimillä. Tucanon käyttö on helppoa ja mahdollista ilman aikaisempaa kokemusta. Uudetkin kuljettajat voivat lyhyessä ajassa käyttää konetta turvallisesti ja saada siitä suuren tehon irti.

  Lue lisää ohjaamon ominaisuuksista alla olevan linkin kautta Claas Tucano esitteestä.

  Järkeviä lisävarusteita Claas Tucano puimuriin:

 • Automaattinen keskusvoitelujärjestelmä
 • Paineilmakompressori ja paineilmaletku
 • Automaattinen ketjuvoitelu

  Lue lisätietoa Claas Tucano puimureista esitteestä ja kysy lisätietoa puimurista lähimmältä Hankkijan myyjältäsi!
 • Tuotepakkaus:

  mitat: 380,0 cm (l) x 397,0 cm (k) x 895,0 cm (p)

  paino: 23900,00 kg

  Tekniset tiedot

  TuoteClaas tucano 440 leikkuupuimuri
  MoottoriMercedes-Benz OM 936 LA, R 6/7,7
  Moottorin nimellisteho, (hv/kW)286/210
  Polttoainesäiliön tilavuus, (l)750
  AdBlue-säiliön tilavuus, (l)57
  Puintikelan halkaisija, (mm)450
  Erottelukoneiston kokonaispinta-ala, (m²)8,32
  Kohlimien pinta-ala, (m²)7
  Viljasäiliön tilavuus, (l)9000
  Viljasäiliön tyhjennysnopeus, (l/sek)90

  Videot ja esitteet