Proximo populaatiokevätrapsi kemiallisesti peitattu 20 kg
Tuotekoodi: PROXIMO1CA

Proximo populaatiokevätrapsi kemiallisesti peitattu 20 kg

Tuotekoodi: PROXIMO1CA

Tuotekuvaus

Huippusatoisa populaatiokevätrapsi

Proximo on populaatiokevätrapsi, joka nostaa satotason hybridilajikkeiden tasolle. Kasvuajaltaan se sijoittuu rapsien keskimääräiseen kasvuaikaluokkaan. Proximon alkukehitysrytmi on nopea, mikä hillitsee rikkakasvien kasvua. Se on kasviöljyteollisuuden tarpeisiin soveltuva lajike, jota voidaan viljellä kaikilla maalajeilla.
Tuotepakkaus:

paino: 20,00 kg

Avainominaisuudet:

  • Todella satoisa populaatiokevätrapsi, joka tuottaa runsaan öljysadon
  • Kotimainen siemen, hybridejä edullisemmat hehtaarikustannukset, ei todettua jälkikukintaa
  • Varreltaan luja

Sato:
Proximo on erittäin satoisa populaatiokevätrapsi. Se yltää satoisuudellaan hybridilajikkeiden tasolle ollen jopa joitain hybridilajikkeita satoisampi.

Sadon laatu:
Proximo tuottaa runsaan öljysadon, joten se sopii hyvin kasviöljyteollisuuden tarpeisiin.

Viljelysuositus ja maalaji:
Proximo soveltuu viljeltäväksi kaikilla maalajeilla, kuten öljykasvit yleensä. Parhaita kasvupaikkoja ovat kivennäismaat, joiden multavuus ja rakenne ovat kunnossa. Rapsia ei suositella viljeltäväksi multa- ja turvemailla. Rapsia ei tule viljellä tiivistyneillä, poudanaroilla tai helposti kuorettuvilla lohkoilla. Pellon pH:n ja ravinteiden tulisi olla vähintään tyydyttävällä tasolla.

Kasvuaika:
Proximo kuuluu kasvuajallaan kevätrapsien keskimääräiseen kasvuaikaluokkaan kasvuajan ollessa virallisten lajikekokeiden mukaan 116 päivää.

Korsi:
Proximo on lujavartinen lajike ja varsi on pituudeltaan keskimittainen. Sen lakoprosentti on virallisten lajikekokeiden mukaan 12 %.