Hankkija mukana Puontin peltopäivässä 20.8.

Peltopäivässä on kattavasti esillä Hankkijan edustamia maatalouskoneita.

Puintinäytöksessä on esillä mm. juuri julkaistu CLAAS Trion 520 -puimuri lukuisilla uusilla ominaisuuksilla sekä monipuolisella Vario 680 -pöydällä. Äärimmäistä puintitehoa, mukavuutta ja luotettavuutta esittelemme CLAAS Lexion -hybridipuimurilla.

Muokkauspuolella työskennellään on Väderstadin leveimällä Swift 870 piikkikultivaattorilla, jota vedetään väkivahvalla täysijousitetulla CLAAS Axion 960 Terra Trac -puolitelatraktorilla. Lisäksi esittelemme Väderstad Carrier -lautasmuokkaimen, TopDown -yhdistelmäkultivaattorin sekä nostolaitekiinnitteisen Amazone Cenio -kultivaattorin työjälkeä.

Esillä on lisäksi Väderstad Cultus -kultivaattori, ilma-avusteinen Rapid A 600C -kylvölannoitin, hinattava Amazone ZG-TS pintalevitin ja UX 4201 Super ruisku sekä Junkkari T300 kylvölannoitin. Esillä ja näytöksissä on lisäksi mm. CLAAS Axion 850 sekä Arion 550 ja 660 -traktoreita.

Koneiden lisäksi osastolla on esittelyssä Hankkijan Älykäs maatilaratkaisuista FieldSense-sääasema sekä Hankkija peltoskannaus ja osastolle on perustettu esittelyruudut, jossa on nähtävillä seuraavat lajikkeet:

• Ohrista: Hermanni, Uljas, Rodhette, Feedway, Eastway, Skyway ja FennicaBOR
• Kaurat: NellaBOR, LuukasBOR, TaikaBOR, Avenue, Proxy
• Kevätvenät: IisakkiBOR, HelmiBOR, LeijonaBOR, Sibelius

Nähdään elokuussa Salossa!