Cantor
Tuotekoodi: HM17525 EAN: 3362130138129

Cantor

Tuotekoodi: HM17525 EAN: 3362130138129

Tuotekuvaus

Pakkauskoko: 3 l.

Leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan kevätviljoilta ja apilattomien nurmien suojaviljoista.
Tuotepakkaus:

paino: 4,05 kg

Pohjavesi- ja peräkkäiskäyttö
TuoteCantor 3 l
PohjavesirajoitusEi
PeräkkäiskäyttörajoitusEi

Ominaisuudet:
Cantor torjuu leveälehtiset rikkakasvit tehokkaasti kevätviljoilta. Cantor antaa enemmän hyviä ruiskutustunteja: voit ruiskuttaa jo +5 C:ssa. Tehoaine imeytyy lehtiin tunnissa ja tulokset näkyvät jo muutamassa päivässä. Valmiste on kovasta tehostaan huolimatta haitaton viljalle.

Käyttö:
Käyttömäärä on 0,4-0,6 l/ha

Valmistetta voi ruiskuttaa viljan 2-lehtiasteelta alkaen 2-solmuasteelle saakka. Apilattomien nurmien suojaviljat käsitellään viljan 3-4 -lehtiasteelta korrenkasvun alkuun ja nurmiheinien 2-lehtiasteelta lähtien. Leveälehtisten rikkakasvien torjunnassa ruiskutusaika on yleensä pensomisvaiheessa ja käyttömäärä 0,4 l/ha. Korrenkasvun alussa käyttömäärä on 0,6 l/ha, jolloin saadaan tehoa tavallisten siemenrikkakasvien lisäksi myös ohdakkeeseen, valvattiin ja muihin juuririkkakasveihin.

Vesimäärä:
100-300 l/ha

Tankkiseokset:
Seokset muiden rikka-aineiden, korrensääteiden, tautiaineiden ja hyönteisaineiden kanssa mahdollisia.

HUOM! Ei voida sekoittaa hukkakaura-aineiden kanssa.

Käytössä huomattavaa:

Vaarallista muille kasveille. Vältettävä tuulikulkeumaa. Valmisteen käyttö ei rajoita seuraavan syksyn tai seuraavan vuoden kasvivalikoimaa. Jos ruiskutettu kasvusto joudutaan rikkomaan, voidaan vain kylvää viljaa samalle lohkolle. Valmiste tehoaa leveälehtisiin rikkakasveihin pääasiassa lehtien kautta. Vaikutus näkyy 1-2 vuorokauden kuluttua. Kasvu pysähtyy, ja rikkakasvit kuihtuvat 3-4 viikon kuluessa. Ruiskutushetkellä lämpötilan on oltava yli 5 C. Valmiste on sateenkestävä tunnin kuluttua ruiskutuksesta. Ilman suhteellinen kosteus ei vaikuta tehoon. Kuivuudesta, märkyydestä, helteestä tai muusta syystä kärsivää kasvustoa ei pidä ruiskuttaa.

Ruiskun puhdistus:
Muista puhdistaa ruisku huolellisesti heti käsittelyn jälkeen. Erityisen huolellinen pesu on tehtävä siirryttäessä ruiskuttamaan muuta kuin viljaa. Hyviä pesuaineita ovat All Clear Extra ja Ruiskun Tehopesu

Tehoaineet: florasulami 6,25 g/l ja 2,4-D 300 g/l