Nurmen viljelyohjeet

Nurmen Kasvuohjelma kokoaa tietoa kannattavan nurmituotannon avaintekijöistä ja esittelee uusia mahdollisuuksia kannattavuuden parantamiseen.

Maan kasvukunto -osiosta löytyy perustietoa, joka kannattaa ottaa huomioon hyvän sadon mahdollistamiseksi. Valitse nurmiseos ja lajikkeet -osiossa ovat nyt myös kokoviljasäilörehut, jotka ovat varteenotettava vaihtoehto osana tilan viljely- ja ruokintastrategiaa. Kasvinravitsemus-osiosta löydät kätevästi toimenpiteet tavoitteen mukaisen nurmisadon tuottamiseen. Rikkakasvien torjunta -osiosta löydät tietoa onnistuneesta kasvinsuojelusta. Säilöntä-osiosta löytyy kasvuston, korjuun, säilöntä- ja syöttövaiheen vaikutukset säilörehun laatuun sekä tuoteratkaisut. Nurmisäilörehun täydennys ruokinnassa -osiosta löydät hyvän säilörehun avaintekijät ruokinnan kannalta ja vinkit oikeaan täydennykseen.

Tutustu myös Nurmen Kasvuohjelman havaintopaikkojen koetuloksiin ja Ajankohtaista-osioon, josta löytyy ajankohtaisia asioita nurmiviljelystä ja Nurmen Kasvuohjelmatoiminnasta.

Ratkaisu kannattavaan nurmentuotantoon

 

Valitse nurmiseos ja lajikkeet
Kasvinravitsemus
Nurmen rikkakasvien torjunta
Säilöntä
Nurmen täydennys ruokinnassa
Maan kasvukunto
Videot
Julkaisut