Huippusato > 9000

Hyödynnät jo yli kaksi kolmasosaa uusien nurmilajikkeiden satopotentiaalista

Peltosi ovat huippukunnossa ja nyt on tärkeintä pitää peruskunnostussuunnitelmat ajan tasalla. Nurmiseosvalintasi on onnistunut ja käytät täydennyskylvöä tarvittaessa. Tarkista Yaran sivuilta lohkoillesi sopiva lannoitusohjelma. Kiinnitä erityistä huomiota karjanlannan täydennyslannoitukseen moniravinteisella YaraMila-lannoitteella sekä kasvukauden aikaiseen YaraVita-lehtilannoitukseen, joilla varmistetaan paitsi suuri sato myös korkea ruokinnallinen laatu. Hivenravinteiden saannin varmistamiseen kannattaa valita YaraMila Y4 Hiven.

Lannoitussuunnitelmia on hyödyllistä tarkentaa reserviravinteiden määrityksellä. Esimerkiksi tieto reservikaliumin määrästä auttaa optimoimaan YaraMila-lannoitteen valinnassa. MyYaran satelliittikarttojen pohjalta tehdyt lannoituskartat auttavat lannoituksen kohdentamisessa peltolohkolla alueille, joilla on paras satopotentiaali.

Tutustu myös Hankkijan kasvuohjelmaruutujen tuloksiin, joissa jaetulla ensimmäisen sadon lannoituksella on saatu merkittäviä sadonlisiä.

Miten kahden tonnin nosto tehdään