Diesel Teboil, talvilaatu
Tuotekoodi: TB004400

Diesel Teboil, talvilaatu

Tuotekoodi: TB004400

Tuotekuvaus

Huom. Hankkija lopettaa yhteistyön Teboilin kanssa

Talvilaatu
Teboil Diesel on korkealaatuinen, rikitön dieselöljy.

Huom. Dieselin hinta määräytyy tilauksen toimitushetken hinnan mukaan!

Teboil Diesel on puhdasta voimaa Suomen vaihtelevissa ja vaativissa olosuhteissa. Sen ominaisuudet on kehitetty ammattiautoilijoiden toiveiden pohjalta. Teboil toimittaa dieselöljystä sekä kesä- että talvilaatua. Sitä voi tankata kaikilla Teboil-huoltamoilla, 24h-automaateilla sekä raskaan liikenteen D-automaateilla.

Monipuolinen tehoaineistus

Teboil Diesel sisältää korkealaatuisen tehoaineistuksen, joka antaa tuotteelle hyvät kylmänkesto- ja voitelevuusominaisuudet. Lisäksi tehoaineistus säästää polttoaineen kulutuksessa pitämällä moottorin puhtaana, vähentää vaahtoamista tankattaessa ja parantaa moottorin käynnistyvyyttä. Se estää myös ruiskutuspumpun ja muiden tärkeiden osien ennenaikaisen kulumisen.

Ympäristön etu

Rikitön Teboil Diesel yhdessä polttoaineen puhtaan palamisen kanssa vähentää ympäristölle aiheutuvaa kuormitusta. Korkean setaaniluvun ansiosta kylmäsavutus moottoria käynnistettäessä on huomattavasti vähäisempää kuin normaalia dieseliä käytettäessä.

Kesälaatukin kestää hyvin kylmää

Teboil Diesel kylmänkesto-ominaisuudet ovat erinomaiset. Kesälaadunkin tyypilliset same- ja suodatettavuusarvot ovat huippuluokkaa, joten edullisia käyttökuukausia tulee vuodessa enemmän. Pidempi käyttöaika merkitsee kustannussäästöjä.

Anna tarkat purkuohjeet Ostoskorissa lisätietoja-kentässä, kiitos!

Jos toimitus jää alle 1500 l:n, peritään laskulla 50 €:n pientoimituslisä!

Tuotepakkaus:

paino: 0,83 kg