Hallirakennukset

Tallit, tuotantorakennukset ja varavoimalaitteet rakennusprojektiisi. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kerro meille rakennushankkeestasi niin otamme sinuun yhteyttä. Rakennushankelomakeen täyttäminen auttaa meitä hahmottamaan hankkeesi paremmin ja saat tällä tavalla nopeammin vastauksen.

 
 

Teräshallit

 
Weckman
Someron Terästyön hallirakennus

Weckman

Säät vaihtuu – Weckman kestää!
Weckman Steel Oy:n tarina suomalaisen raudan ja teräksen jalostuksen osaajana alkaa jo kahdeksan sukupolven takaa. Weckman on edelleen täysin suomalainen ja suomalaisessa omistuksessa oleva perheyritys, osakeyhtiönä vuodesta 1962. Lue lisää!

Someron Terästyö

Someron Terästyö Ky on vuonna 1982 perustettu teräsrakenteita valmistava yritys Somerolla. Someron Terästyön tuotteisiin kuuluvat hallien teräsrungot, kuorma-autojen päälirakenteet, erilaiset kuljettimet, tilaus- ja alihankintatyöt. Lue lisää!

 

PVC-hallit

Finn-Cover-halli

Finn-Cover

PVC-hallit ovat tinkimättömällä laadunvalvonnalla ja parhailla materiaaleilla valmistettuja
teräsrakenteita. Etelä-Pohjanmaan
Evijärvellä on valmistettu pressuhalleja
vuodesta 2009 alkaen. Lue lisää.

 

Puuhallit

Vieskahalli

Vieskahallit

Vieskahallit valmistetaan Alavieskan tehtaalla yli 50 vuoden kokemuksella Tilantarpeeseesi vastaus on Vieskahalli-puuelementtihalli. Voit rakentaa esimerkiksi maaseudulle tuotanto-, hevostalli-, maneesi- ja konehallirakennuksia. Eri väreillä sekä eri verhousmateriaaleilla Vieskahalli-puuelementtihallit muuntuvat myös kaupunkien ja taajamien liike-, teollisuus- ja talousrakennuksiksi. Lue lisää.

Julkaisut