Solmaster

Solmaster – Turvallinen kotimainen valinta vuosiksi eteenpäin

Kotimaisuus ja laatu ovat aina olleet Solmasterin toiminnan edellytyksiä, joiden mukaan yritys toimii edelleen. Laadukkaat ja monipuoliset tuotteet valmistuvat oman tuotekehityksen innovaatioista ja kehitystyöstä.

Tuotevalikoima on laaja, lattiapinnoitteista ja työstönesteistä kuljetuskaluston pesuaineisiin. Vuosien ajan niin kuluttaja- kuin ammattiasiakkaat ovat suojanneet autotalleja, teollisuustiloja sekä puu- ja betonilattioita Solmaster EP 1, EP 10 ja UR 300 -pinnoitteilla.

Pesuainepuolella on myös monipuolinen valikoima tuotteita koti- ja ammattikäyttöön, esimerkiksi sammaleenpoistoon, terassinpesuun ja kalkin, kivettymien sekä ruosteen poistoon kovilta pinnoilta. Kuljetuskaluston pesuaineita löytyy kuluttajille autojen ja veneiden puhdistukseen. Lisäksi löytyy tehokkaammat pesuaineet ammattikalustolle. Tuotteet ovat käyttäjä- ja luontoystävällisiä sisältäen biohajoavia aktiivikomponentteja ilman ympäristöä kuormittavia fosfaatteja.

Solmasterilta löytyy myös erilaisia teollisuuskemikaaleja kuten muottiöljyjä, työstö- ja hiontanesteitä sekä sahateollisuuden voiteluaineita. Teollisuuskemikaalien valmistuksessa käytetään pääasiallisesti suomalaista rypsiöljyä.

 
 

Solmaster lattiapinnoitteet ammatti-, maatalous- ja kotikäyttöön

Kattava valikoima tarjoaa monipuoliset pinnoiteratkaisut erilaisiin tarpeisiin. Suurin tuoteryhmä on epoksi- ja epoksimassat, jotka soveltuvat sekä uusien että jo maalattujen betonilattioiden pinnoittamiseen. Lisäksi valikoimasta löytyy mm. kevytpinnoitteita, epoksimassoja, akryyli- ja hiertomassoja. Pinnoitteiden käyttökohteita ovat mm. kodit, liiketilat, maatalouden navetat, autotallit, teollisuushallit ja varastot.

Kaikki Solmaster-lattiapinnoitteet ovat CE-merkittyjä, joten ne vastaavat EU:n uusimpia rakennusalaa koskevia säädöksiä. Rakennustietosäätiön M1-merkintä osoittaa, että pinnoite täyttää rakennusmateriaaleille asetettuja päästövaatimuksia.

Kattava myynti- ja asennusverkosto
Tuotteiden myynnistä eri käyttäjäryhmille vastaa laaja jälleenmyyjä- ja tehtaan asiantunteva edustajaverkosto. Verkostolta löytyy myös apu projektin kokonaisvaltaiseen hoitamiseen.

 


  • kattava valikoima erilaisia lattiapinnoitteita

  • kestää kovaa rasitusta ja olosuhteita

  • helppohoitoinen

  • turvallinen käyttäjälle ja ympäristölle

  • laaja värivalikoima sekä sävytettävät A- ja C-pohjat

  • CE ja M1 -merkityt tuotteet

  • asennuspalvelu