Kuumavesipesuri HDS 12/18 -4SX Kärcher
Tuotekoodi: KAR10719250 EAN: 4054278140452

Kuumavesipesuri HDS 12/18 -4SX Kärcher

Tuotekoodi: KAR10719250 EAN: 4054278140452

Tuotekuvaus

Kuumavesipesuri HDS 12/18 -4SX Kärcher on järeä kuumavesipainepesuri teollisuuden, maatalouden sekä kuljetusyritysten puhdistustarpeisiin. Takuu 5 vuotta!

Supersarjan kuumavesipesurit on suunniteltu intensiiviseen käyttöön vaativissa käyttökohteissa. Tässä painepesurissa on vakiona integroitu, 20 metrin korkeapaineletkulla varustettu letkukela. Tehokkaan pumpun ja suuren lämmityskierukan ansiosta kuumavesipainepesurin paine ja vedentuottokyky säilyvät tasaisina myös korkeissa lämpötiloissa. Lämmityspolttimen teho riittää tuottamaan myös kuumaa höyryä aina 155 °C saakka. Eco-käyttötilassa painepesuri toimii taloudellisimmalla lämpötila-alueella ja maksimaalisella vesimäärällä. Tämä optimoi pesutehon ja auttaa vähentämään polttoöljyn kulutusta. Kattavasta varustevalikoimasta löytyy suuttimet, suihkuputket ja muut varusteet erilaisiin pesutarpeisiin. Kääntyvät pyörät edessä, kaksi isoa kumipyörää takana ja ergonomiset työntökahvat takaavat helpon liikuteltavuuden. Laitteen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota ergonomiaan ja helppokäyttöisyyteen. Kaikki toiminnot voidaan säätää pikavalintakiekolla ja selkeät valosymbolit informoivat käyttäjää huolloista, mahdollisista poikkeamista ja esimerkiksi säiliöiden täyttötarpeesta. Ergonomisesti muotoiltu EASY!Force -pesukahva käyttää korkeapainesuihkusta syntyvää rekyylivoimaa liipaisimen painamiseen.

Ominaisuudet ja edut:
1. Taloudellisuus: Eco-käyttötilassa painepesuri toimii taloudellisimmalla lämpötila-alueella ja maksimaalisella vesimäärällä. Tämä optimoi pesutehon ja auttaa vähentämään polttoöljyn kulutusta.
2. Käyttäjäystävällisyys: Selkeä, havainnollinen käyttöpaneeli, kätevä suihkuputken pidike, LED-näyttö.
3. Puhdistusteho: Puhdistustehon takeena patentoitu suutintekniikka, keraamiset männät, ja tehokas, pitkäikäinen messinkipumppu. Kattava varustevalikoima erilaisiin pesutarpeisiin.
4. Liikuteltavuus: Kääntyvät pyörät edessä ja kaksi isoa kumipyörää takana, ergonomiset työntökahvat ja tukeva jalansija koneen kallistamista varten. Nostopaikat trukilla siirtelyä varten sekä kiinnityspisteet kuormaliinoille.
5. Luotettavuus: Pesurinsuojajärjestelmä suojaa lämmityskierukkaa kalkin haurastuttavalta vaikutukselta. Pakokaasun lämpötilan tarkkailu estää ylikuumenemisen. Pitkän elinkaaren ja varman toiminnantakaavat korroosiosuojattu, vankka runko, 3-mäntäinen, messinkinen aksiaalipumppu ja lujat keraamiset männät.
6. Helppo huoltaa: Huoltoseisokkien minimoimiseksi kaikki huollettavat komponentit ovat helposti ulottuvilla. Huoltonäyttö kertoo käyttötiedot ja helpottaa huoltotoimenpiteitä.
7. EASY!Force HD -pesukahva käyttää korkeapainesuihkusta syntyvää rekyylivoimaa liipasimen painamiseen, mikä vähentää käyttäjältä vaadittavan puristusvoiman nollaan. EASY!Lock pikakiinnitysjärjestelmä mahdollistaa viisi kertaa nopeamman käsittelyn, kuin perinteisissä ruuviliitoksissa.


Varustelu

 • Pesukahva, EASY!Force Advanced
 • Korkeapaineletku, 20 m, Pitkäikäinen
 • Suihkuputki, 1050 mm
 • Voimasuutin
 • Integroitu korkeapaineletkukela
 • Painekytkinautomatiikka
 • Valmius kaksille pesuvarusteille
 • Navanvaihtokytkin (3-vaihe)
 • SDS-värinänvaimennus
 • Elektroninen huoltotarpeen ilmaisin
 • Kaksi pesuainesäiliötä
 • Kuivakäynnin esto
Tuotepakkaus:

mitat: 80,0 cm (l) x 114,0 cm (k) x 130,0 cm (p)

paino: 211,53 kg

Ominaisuudet

TuoteKuumavesipesuri HDS 12/18- 4SX Kärcher
Liitäntäteho8,4k W/400V
Työpaine30-180 bar
Vesimäärä600-1200 l/h
Paineletku20 letkukelalla
Pesuainesäiliö2 kpl
Lämmitysteho100 kW
Veden maksimi lämpötila155°C
Polttoainesäiliö25 l
Paino184 (sisältää varusteet)
Letkukelakyllä
Tuotetiedot (5.04 MB, pdf)
Käyttöohjeet (2.14 MB, pdf)
Ohjeet (5.69 MB, pdf)