Amazone UF 1201 kasvinsuojeluruisku 15 m Q-Plus-puomistolla
Tuotekoodi: AW11151215Q

Amazone UF 1201 kasvinsuojeluruisku 15 m Q-Plus-puomistolla

Tuotekoodi: AW11151215Q

Tuotekuvaus

Amazone UF 1201 kasvinsuojeluruisku 15 m Q-Plus-puomistolla

Ylivertaiset puomistot varmistavat tarkan ruiskutuksen kaikissa olosuhteissa. Amazone-ruiskujen puomistot ovat voittaneet monet kotimaiset ja kansainväliset vertailut. Suuret säiliöt ja tehokkaat täyttö- ja pesujärjestelmät lisäävät ruiskutuskapasiteettia entisestään. Sähköohjauksen, puomistohydrauliikan ja monipuolisten automaattitoimintojen ansiosta ruiskun käyttö on helppoa, tarkkaa ja turvallista. Amazone on vakaa ja turvallinen myös siirtoajossa. Säiliön muodon ansiosta painopiste on alhaalla ja leveidenkin puomistojen kuljetuskorkeus ja -leveys ovat pienet.

Amazonen nostolaitesovitteisissa kasvinsuojeluruiskuissa on suuret säiliötilavuudet 900, 1200, 1500 ja 1800 litraa. Lisäksi kaikkiin nostolaiteruiskumalleihin on yhdistettävissä 1000 litran etusäiliö.

Hallintapaneeli

Kaikki ruiskun käyttösäätimet on sijoitettu loogisesti ja yksiselitteisin tunnuksin. Käyttö on nopeaa ja mukavaa kun kaikki toiminnot voi tehdä samasta paikasta ergonomisella työskentelykorkeudella. Imu- ja painepuolen käyttösäätimet ja venttiilit sijaitsevat kuljettajan puolella kemikaalintäyttöastian yhteydessä.

Kemikaalin täyttöastia

Kaikissa Amazone-ruiskuissa on vakiovarusteena kemikaalintäyttöastia. Nopean ja siistin työskentelyn takaava 60 litran täyttöastia sijaitsee suojassa ruiskun säiliön sivussa, sieltä se on kädenkäänteessä käännettävissä mukavalle työskentelykorkeudelle kemikaalien syöttämistä varten. Kemikaalintäyttöastian kehä suuttimella ja sen toimintaa tehostavavilla kolmella lisäsuuttimella suuretkin jauhemaiset tehoaineet sekoittuvat veteen nopeasti ja roiskeettomasti. Ruiskutusainekanisteri saadaan huuhdeltua täysin tyhjäksi ja puhtaaksi kanisterinhuuhtelusuuttimella.

Q-Plus-puomisto

Hydraulinen taitto tapahtuu voimakkailla hydraulisylintereillä. Vakiovarustukseen sisältyy: hydraulinen korkeussäätö, 3-kertainen iskunvaimennus ja yhden puolen kokoontaitto ajosuunnassa vasemmalla. 80 mm levyiset profiilit takaavat loistavan vakauden.

Ohjausyksikkö

Amazone on kehittänyt ohjaustietokoneen ruiskuille, pintalevittimille ja kylvökoneille, joka mahdollistaa optimaalisen määräohjauksen ja valvonnan.

Kaikissa ruiskuissa on vakiovarusteena:

 • Huuhtelusäiliö ja pesusuuttimet pääsäiliössä
 • Käsienpesusäiliö
 • Kestävä ja tehokas kalvomäntäpumppu, tuotto 160 – 530 l/min
 • Sähköventtiilistö
 • Hydraulinen puomisto
 • Kemikaalintäyttöastia ja kanisterinhuuhtelusuutin

 • Tekniset tiedot

  TuoteAmazone UF 1201 kasvinsuojeluruisku 15 m Q-Plus-puomistolla
  Säiliön tilavuus, (l)1350
  Paino säiliöt tyhjänä, (kg)368
  Kuljetusleveys, (m)2,99
  Puomin leveys, (m)15
  Korkeus, (m)2,46
  Täyttökorkeus, (m)1,37
  Ruiskutuspaineen säätöalue, (bar)0,8 - 10
  Traktorin tehontarve, (kW/hv)65/90

  Videot ja esitteet