Amazone UG 3000 hinattava kasvinsuojeluruisku
Tuotekoodi: AW7330328121S

Amazone UG 3000 hinattava kasvinsuojeluruisku

Tuotekoodi: AW7330328121S

Tuotekuvaus

Amazone UG 3000 kasvinsuojeluruisku
Hinattavan kasvinsuojeluruiskun säiliön tilavuus on 3000 litraa. Amazone UG erottuu vankan ja käyttäjäystävällisen rakenteensa ansiosta. Super-S2- tai vaihtoehtoisesti Super-L1-puomiston työleveydet 15 -28 m tekevät koneesta erityisen tehokkaan.

Huippuargumentit:
 • Suuri maavara (0,7 - 0,9m), pyöristetty runko
 • Vakaa mutta kevyt rakenne
 • Painopisteen kannalta edullinen ja kevyt lasikuituvahvisteista muovista valmistettu ruiskutusnestesäiliö
 • Ruiskutuspuomisto on äärimmäiset kevyt, vakaa ja kompakti profiilirakenteeltaan
 • Erinomainen puomistoripustus takaa puomiston hiljaisen käytön
 • Tehokas, huoltoystävällinen, kuivakäyntisuojattu ja itseimevä mäntäkalvopumppu
 • Syöttösäiliö ja Power-injektori nopeaan, varmaan ja tarkkaan työhön
 • Modernit ja käyttäjäystävälliset venttiilistöt

  ISOBUS tekniikalla
  Kaikille AMAZONE ISOBUS-kasvinsuojeluruiskuilla on AEF-yhteensopivuustestin UT 2.0 mukainen sertifiointi. Sen vuoksi näitä AMAZONE-koneita voidaan ohjata kaikilla saatavana olevilla ohjausyksiköillä, joilla on UT 2.0 sertifiointi. Sen lisäksi AMAZONE ISOBUS-kasvinsuojeluruiskuja on mahdollista ohjata vieraan valmistajan ISOBUS-ohjausyksikön ISOBUS yhteensopivilla SectionControl-käyttöoikeuksilla.

  AMAZONE-ohjausyksiköt AMATRON 3, CCI 100 ja AMAPAD sekä kaikki AMAZONE ISOBUS koneet tukevat AEF-toimintoja AUX-N. Tämä merkitsee sitä, että esimerkiksi käytettävissä olevalle AUX-N-yhteensopivalle monitoimiohjaussauvalle voidaan kohdistaa yksilöllisesti toimintoja. Silloin jokainen toiminto on juuri siellä, missä asiakas haluaa sen olevan.

  Mäntäkalvopumput
  Mäntäkalvopumput toimivat erityisen luotettavasti, ovat kuivakäyntisuojattuja ja kestävät nestemäisiä lannoitteita. Monisylinterinen pumppurakenne huolehtii samanaikaisesti sekä suuresta, tasaisen pumppauksen takaavasta imutehosta että myös pumpun rauhallisesta käynnistä. Saatavana olevat pumput ovat teholtaan 250 l/min (Special) ja 370 l/min (Super). 370 l/min pumppu on kaksoispumppu, jossa on käyttöpumppu ja erillinen sekoituspumppu. Kaksoispumppu soveltuu ennen kaikkea suurille levitysmäärille.

  Painekiertojärjestelmä (DUS) - Nerokkaan yksinkertainen
  AMAZONE-paineohjaus DUS takaa varman kierron koko järjestelmässä. Työn alussa putkisto ruiskutusputki mukaan luettuna täytetään paineistettuna vastakkaiseen suuntaan. Siten ruiskutusjohdot ovat aina täytettyinä ja heti valmiina käyttöön koko työleveydellä. Odotusajat päistekäännöksissä jäävät pois.

  Ruiskutuksen käynnistäminen on ongelmatonta esim. tehoaineen vaihtamisen jälkeen, koska ruiskutusnesteen pitoisuus säilyy tasaisena koko putkijärjestelmässä aina suuttimiin saakka.
 • Videot ja esitteet

  Puomisto

  AMAZONE-puomisto on erityksen profiilirakenteen ansiosta samanaikaisesti sekä huippukestävä että myös huippukevyt. 15 – 28 metrin työleveydet mahdollistavat muunneltavien taittomahdollisuuksien ansiosta optimaalisen sovituksen kuhunkin käyttötarkoitukseen. Korkea laatu takaa myös pitkän kestoiän erittäin suurilla pinta-alatehoilla.

  Super-S2-puomisto pysyy aina oikeassa asennossa

  Super-S2-puomisto taitetaan täysautomaattisesti kokoon tai auki hydraulisylintereillä. Kuljetusasennossa puomisto on huippukompaktisti peruslaitteen takana, jolloin kuljetusleveys on vain 2,40 m ja kuljetuskorkeus 3,30 m. Super-S2-puomisto on huipputukeva maks. 140 mm leveän, moninkertaisesti särmätyn teräsprofiilin ansiosta.

   

  Kysy lisää Amazone-kasvisuojeluruiskuista lähimmältä Hankkijan konemyyjältäsi!