Agronic HS 17-30 m3 lietevaunut
Tuotekoodi: AGLV20HS

Agronic HS 17-30 m3 lietevaunut

Tuotekoodi: AGLV20HS

Lisävarusteet

Tuotekuvaus

Agronic HS -lietevaunut
Agronig HS 2- ja 3-akseliset lietevaunut ovat suunniteltu niin pellolle kuin siirtoajoon. Vaunut ovat hydraulisesti jousitettuja, kitkaohjauksella eli ohjautuvilla akseleilla ja alhaisella painopisteellä varustettuja. 3-akseliset vaunut on myös varustettu hydraulisella etuakselin nostolla, jolloin tyhjänä ajettaessa painoa saadaan enemmän traktorin vetopyörille. HS-sarjan runkorakenne, putkistot, teho ja ketteryys ovat aivan samat kuin HXA-sarjassa. Erona vain suppeampi vakiovarustelu ja edullisempi hinta.

 • 2-akselisena 14, 17 ja 20 m3
 • 2-akselisena 17, 20, 25 ja 30 m3

  AGRONIC -lietevaunut on suunniteltu ja valmistettu vaativaan käyttöön. Vaunut on valmistettu S355MC -teräksestä. Säiliön seinämäpaksuudet ovat paikasta riippuen 4-6 mm. Rakenteesta on saatu erittäin kestävä, mutta kuitenkin kevyt. Säiliö on sisältä epoksoitu, ulkopinnat hiekkapuhallettu ja maalattu polyuretaanimaalilla. Maalipinnan kestävyyden ja helpon puhdistettavuuden varmistaa lakkaus.

  Agronic lietevaunuissa on itsekantava rakenne, jolloin erillistä painavaa runkoa ei tarvita. Tämä ansiosta saavutetaan matala painopiste, joka mahdollistaa huolettoman ajon myös rinteissä sekä epätasaisella pelolla. Tästä huolimatta vaunujen maavara on kuitenkin riittävät 40 cm.

  Tehokas tyhjennyspumppu. Vaunut ovat varustettu tehokkaalla kaksirivisillä rullalaakereilla laakeroidulla nivelakselikäyttöisellä tyhjennyspumpulla. Siivikko on tasapainotettu ja rasvattavilla laakereilla on kolminkertainen tiivistys. Akseli on kromattu sekä korroosionsuojan että kulutuksenkestävyyden parantamiseksi. Vaunun tyhjennys- ja sekoitusputkiston halkaisija on 168 mm, runkoputket ovat neliskanttiset halk. 150 mm. Tyhjennysnopeus on jopa 50% suurempi. Normaaleilla tyhjennysnopeuksilla ja kierrätyssekoituksella huomattavasti pienentynyt voimantarve.

  Agronic lietevaunut ovat varustettavissa usealla eri pumppu ja multain vaihtoehdolla.

 • 28T ADR-akselisto 2-akselisissa vaunuissa
 • 27T ADR-akselisto 3-akselisissa vaunuissa
 • Suurin ajonopeus 60 km/h
 • Akseleissa vinotuenta

  Kysy lisää Agronic-lietevaunuista lähimmältä Hankkijan konemyyjältäsi!
 • 3-akseliset

  Kolmiakselisessa vaunussa on etuakselin nosto vakiona. Tämä lisää tyhjällä vaunulla siirtoajossa aisapainoa, vähentää vierintävastus sekä säästää polttoainetta ja renkaita. Pellolla nopea painonsiirto traktorille tiukassa paikassa on mahdollista tiukassa paikassa. Rengaspaineet alle 1 bar! Kolmeakselisessa vaunussa etu- ja taka-akselit ovat ohjautuvia.