Agronic-letkulevitin

Agronic-letkulevitin nopeaan ja tarkkaan levitykseen
 
Agronic 12 ja 16 m letkulevittimet sopivat nopeaan ja tarkkaan pintalevitykseen. Letkulevitin tasaa kevään työhuippuja mahdollistamalla lietteen levityksen oraille ja nurmelle. Myös hajuhaitat pienenevät ja ravinteet ovat hajalevitystä paremmin kasvien käytettävissä. Levitys käy yhtä nopeasti kuin hajalevittimellä suuren letkukoon ja tehokkaan jakajan ansiosta.
 
Agronic-letkulevitin nopeaan ja tarkkaan levitykseen

Sinkityn puomiston kiinnitys hissiin on keinuva. Puomit ovat niveltyvät, joten ne antavat periksi esteeseen osuessaan. Lisävarusteena tippumisenestojärjestelmä. Sinkitystä teräksestä valmistettu jakaja sama on kuin kiekkomultaimessa.

Myös muihin merkkeihin

Voit varustella myös vanhaa vaunuasi. Sivukiinnitteinen pumppukuormain, kiekkomultain ja letkulevittimet ovat jälkiasennettavissa myös muiden valmistajien vaunuihin. Agronic- jakajia saa myös irrallaan. Agronic-jakajalla saat nykyaikaistettua vanhan letkulevittimesi ja toimimaan sen kaikissa olosuhteissa. Sen öljyntarve on vain 30 l/min. Jotta saisit jakajasta täyden hyödyn, suosittelemme myös levitinletkuston vaihtamista 50 mm:iin.

Tekniikkaa
Jakolaite Silppuava, sinkitty
Letkukoko 50 mm
Öljyntarve 30 l/min
Teho 6000 l/min
Levitysmäärä 10-60 t/ha
Työleveys 12 tai 16 m
Letkujako 30 cm
Puomisto Sinkitty, keinuva