CLAAS CARGOS 9600 TRIDEM
Tuotekoodi: CLCA9600TRID

CLAAS CARGOS 9600 TRIDEM

Tuotekoodi: CLCA9600TRID

Tuotekuvaus

CLAAS CARGOS -NOUKINVAUNU
CARGOS -sarja on yli 50 vuoden tuotekehityksen tulos jota on kehitetty monilla innovatiivisilla ominaisuuksilla. CARGOS -sarja tarjoaa laajan valikoiman monipuolisia noukinvaunuja. Sarjat 8000 ja 9000 muuntautuvat helposti kuljetusvaunuksi irrottamalla sullojakoneiston, massojen siirtomäärien kasvaessa CARGOS -vaunut vastaavat erinomaisesti nykyaikaisen maatilan kuljetus tarpeisiin. Noukinvaunut on suunniteltu vakaiksi ja turvallisiksi. Vaunut sisältävät kaksi pohjakuljetinta jotka tekevät vaunut tyhjentämisestä entistä turvallisempaa niin siilolla kuin aumalla.

Korjuuketjun valintaa vaikuttaa moni tekijät kuten säilörehun määrä, saatavilla oleva työvoima ja lohkojen etäisyydet tilakeskukselle. Korjuutapa on aina tilakohtianen ratkaisu. Noukinvaunun etuna on erityisesti vähäinen työvoiman tarve. CARGOS vaunun noukin sekä sulloja ovat tehokkaita ja karhottamalla rehut voidaan alentaa ajonopeutta ja tehdä korjuusta sujuvampaa.

CARGOS 9600
CARGOS 9600 on CARGOS -sarjan suurin noukinvaunu. Vaunu on varustettu kolmella akselilla ja tilavuudeltaan 50m³. Rengasvaihtoehdot ovat 26,5˝ tai 30,5˝. CARGOS vaunuissa on tehokkaat jarrut, jotka varmistavat optimoidun käyttöturvallisuuden pellolla ja maantiellä. Ainoastaan CLAAS tarjoaa moduulirakenteisen alustaratkaisun. Moduulirakeinteinen alusta mahdollistaa tavanomaisista alustarakenteista poiketen merkittävän painon alennuksen. Vaunuun on valittavissa on mekaaninen jousitus, lehtijousi tai hydraulisesti jousitettu alusta.

CARGOS -noukinvaunun etuja
 • Kaksoisterät
 • EFFICIENT FEEDING SYSTEM (EFS)
 • Irrotettava sullojakoneisto
 • Moduulirakenteinen alusta
 • Ohjautuvuus

  EFFICIENT FEEDING SYSTEM
  Hellävarainen, kevytkäyttöinen ja tehokas silppuaminen: EFS, 500 mm. Alas laskettava pohjakuljettimen alkupää parantaa materiaalin siirtoa ja tarjoaa yhä paremman kuormaustehon pienemmällä traktoriteholla.

  KAKSOISTERÄT
  Kaksipuoliset terät ovat molemmin puolin teroitetut ja erittäin vahvat. Innovatiivinen muotoilu leveällä kärjellä takaa parhaan jäykkyyden ja pitää terähahlon jatkuvasti suljettuna. Lähes huoltovapaat 40 terää takaavat parhaimman silpun laadun pitkinäkin työpäivinä. Kaikissa terissä on yksilöllinen suojaus sekä automaattinen työasentoon palautus. Noukinvaunu on varustettu terien laukaisujärjestelmällä, järjestelmän herkkyys on säädettävissä korjuuolosuhteiden mukaan ja samalla se myös pidentää terien käyttöikää. Tarvittaessa terät voidaan kääntää alas hydraulisesti.

  IRROTETTAVA SULLOJAKONEISTO
  Kuormaus- ja silppuamiskoneisto voidaan irrottaa ja asentaa n. 20 minuutissa. Irrotuksella voidaan suojata koneen osia muutettaessa noukinvaunu kuljetusvaunuksi. Lisäksi koneiston irrottaminen helpottaa sen puhdistus- ja huoltotoimenpiteitä.

  OHJAUTUVUUS
  Vaunu on saatavissa näyttöpäätteestä lukittavalla kitkaohjatulla akselilla. ISOBUS-käyttö parantaa entisestään tämän uutuusmallin ajomukavuutta. Kitkaohjatut akselit voidaan näin lukita automaattisesti ajonopeudesta riippuen tai vaunua peruutettaessa. Ainoastaan CLAAS'issa, Komfort-hydrauliikalla varustettuna, on sähköhydraulinen pakko-ohjaus, ohjauskulman varoituksella ja ajonopeudesta riippuvalla ohjauslinjan siirrolla (lisävar.). Ohjaus mukautuu automaattisesti sen hetkisen ajotilanteen mukaan. Järjestelmä valitsee parhaan ohjattavuuden ja ajovakauden. Sivuluisumista voidaan vähentää kaltevilla pinnoilla. Tämä uutuus palkittiin DLG-hopeamitalilla. Lisäksi kuljettajaa varoitetaan äänimerkillä jyrkissä käännöksissä ennen kuin traktorin pyörä koskettaa vetopuomia. Näin hyödynnetään yhdistelmän ketteryys ja CARGOS 9600 soveltuu näin myös pienille lohkoille ja voidaan turvallisesti kääntyä ahtaille pelto- ja pihateille.

  Kysy lisää lähimmältä Hankkijan konemyyjältä ja tule tutustumaan ykkösluokkaisiin CLAAS CARGOS vaunuihin jo tänään!
 • Tekniset tiedot

  TuoteCLAAS CARGOS 9600 TRIDEM
  Tilavuus, (m³)47,5-50
  Kokonaispituus, (mm)11940
  Kokonaiskorkeus, (mm)3870- 3990
  Raideväli, (mm)2100
  Noukkimen työleveys, (mm)2000
  Lavakoko, (mm)9100× 2360