Krone Comprima CV 150 XC Combi paalainkäärin
Tuotekoodi: BKCCV150XC

Krone Comprima CV 150 XC Combi paalainkäärin

Tuotekoodi: BKCCV150XC

Tuotekuvaus

Muuttuvakammioinen paalainkäärin Comprima CV 150 XC

KRONE Comprima CV 150 XC on paalainkäärin, jossa on muuttuvakokoinen paalauskammio. Sen paalainmoduuli on sama kuin muuttuvakammioisessa, XC-silppurilla varustetussa V 150 XC -pyöröpaalaimessa. NovoGrip-mekanismi tuottaa tiiviitä paaleja, joiden haluttu halkaisija voidaan säätää portaattomasti välillä 1,00 - 1,50 metriä.

Muuttuva kammio
Muuttuvan kammion muodostavat kaksi NovaGrip-kolakuljetinta. Ne puristavat materiaalin paaliksi, joka kasvaa esiasetettuun kokoon. Edessä on kaksi keinuvartta ja takana puristusvarret, jotka yhdessä jousien ja hydraulisylinterien kanssa lisäävät puristusta paalin kasvaessa. Tällä tekniikalla saadaan aikaan poikkeuksellisen voimakas paalauspuristus.

NovoGrip-kolakuljetin
NovoGrip-kolakuljetin koostuu kumi-kudoshihnoista ja metallisista poikkielementeistä, joilla voi tuottaa verrattoman tiukkoja ja muodoltaan säännöllisiä paaleja. Erityisrakenteensa ansiosta NovoGrip -kolakuljetin sopii kaikenlaiselle kasvimateriaalille – oljelle ja heinälle, esikuivatetulle materiaalille ja märälle säilörehulle. Kone toimii luotettavasti kaikissa käyttöolosuhteissa ja käsittelee paalattavaa materiaalia säästävästi. Koska hihnan poikkielementit puristuvat paalia vasten, paali pyörii tehokkaasti ja paaleista tulee erittäin tiiviitä. NovoGrip on erittäin vahva ja pitkäikäinen kuljetin, joka muodostaa täydellisiä paaleja raskaastakin säilörehusta.

KRONE EasyFlow -noukin
Luotettava ja tehokas EasyFlow-noukin kerää materiaalin nopeasti ja tarkasti vaikeimmissakin olosuhteissa. Sen vankka rakenne ja liikkuvien osien hyvin vähäinen määrä takaavat erittäin luotettavan toiminnan. 2,15 metrin työleveys nopeuttaa noukintaa ja sen W-muotoon asennetut kaksoispiikit keräävät leveätkin karhot, jolloin kasvimateriaali virtaa erittäin tasaisesti roottorisilppuriin. KRONE EasyFlow -noukkimessa ei ole ohjainrataa tavalliseen tapaan, vaan se käyttää erikoisrakenteisia noukinkaaria varmistamaan piikkien oikean pituuden ja kulman kaikissa olosuhteissa. Tämän ansiosta koneessa on vähemmän liikkuvia ja kuluvia osia.

 • Muuttuvakammioinen, paalin halkaisija 1,00 -1,50 m
 • XCut-silputuskoneisto takaa korkealuokkaisen silpun (17 terää, silpunpituus 64 mm)
 • KRONE NovoGrip: suuri paalin tiheys ja hiljainen käynti
 • Paalaus- ja käärintätoimintojen automaattiohjaus
 • Luotettavasti toimiva paalinsiirto kolakuljettimella

  Kysy lisää Kronen paalainkäärijöistä lähimmältä Hankkijan konemyyjältäsi!
 • Tekniset tiedot
  TuoteKrone Comprima CV 150 XC Combi paalainkäärin
  Paalin halkaisija, (mm)1000 - 1500
  Paalin leveys, (mm)1200
  Koneen pituus, (mm)7239
  Koneen leveys, (mm)2960
  Koneen korkeus, (mm)3080
  Noukkimen työleveys, mm2150
  Tehontarve, (kW/hv)51/70
  Videot ja esitteet