CLAAS ROLLANT 520 RC
Tuotekoodi: CLRO520RC

CLAAS ROLLANT 520 RC

Tuotekoodi: CLRO520RC

Tuotekuvaus

CLAAS ROLLANT 520 RC on kiinteäkammioinen pyöröpaalain, joka soveltuu parhaiten päivittäiseen työhön vankkarakenteisen voimansiirron ja vahvistettujen telojen ansiosta. ROLLANT 520 tekee 1,22 x 1,25 m paaleja ja se on ihanteellinen kuivien materiaalien, kuten heinän ja olkien, paalaukseen

Paalaimen noukinleveys on 2,10 m ja noukkimen kierrosnopeus on 140 r/min varmistaen optimoidun materiaalin siirron. Noukin selviää hyvin leveistäkin karhoista ilman rehun likaantumista. Lyhyt syötön tehostin varmistaa pienten ja epäsäännöllisten karhojen varman syötön roottorille. Tiheään asennetut noukkimen piikit jättävät jälkeensä puhtaan pellon. Suurikokoiset sivulla olevat siirtoruuvit valmistelevat materiaalin paalikammion leveyden mukaan. Tämän seurauksen paalin reunoista muodostuu erityiset lujat, jolloin paaleista tulee helposti pinottavia ja rajua käsittelyä kestäviä.

ROTO CUT -siirtojärjestelmän 14 terää leikkaavat yli 7000 kertaa minuutissa. Viisi sormiriviä siirtää materiaalin tasaisesti terien lävitse muodostaen 70 mm lyhyttä silppua. Silputtava rehu ohjataan tarkasti terän keskelle, jolloin se leikkautuu tasaisesti.

CLAAS ROLLANT 520 on varustettu 16 vapaasti pyörivällä ja vankkarakenteisella vahvistetulla telalla. Telat puristavat rehun myös kosteissa olosuhteissa kiinteiksi ja muotonsa säilyttäviksi paaleiksi. Heavy Duty telojen selvästi paksumpi vaippamateriaali pidentää paalaimen käyttöikää yhä lisää.

Sinun valintasi: verkko- tai lankasidonta
Paalaimessa voidaan käyttää joko lankaa tai verkkoa. Uusi verkkosidontajärjestelmä toimii entistä luotettavammin ja säästää runsaasti aikaa. Sidonta on täysin automaattinen ja kestää vain hetken. Olemme muuttaneet verkon ohjausta ja optimoineet verkkosidonnan. Molemmat yhteensä varmistavat hyvän sidonnan ja ryhdikkään paalin muodon. Verkon ohjausjärjestelmä mahdollistaa verkon asetuksen tiukasti koko paalin leveydelle ja sitoo myös reunat huolella. Lankasidonnan kohdalla voi valita käsikäyttöisen tai automaattisen sidonnan aloituksen välillä. Jos haluttu päätöspaine on saavutettu, sidonta käynnistyy jälkimmäisessä tapauksessa automaattisesti ja kuljettaja saa siitä näkyvän ja kuuluvan merkin. Sidontatavasta riippumatta sinulla on aina hyvä näkyvyys sidontaan ajon aikana.

Kysy lisää CLAAS ROLLANT pyöröpaalaimista lähimmältä Hankkija konemyyjältäsi!
Tekniset tiedot
TuoteCLAAS ROLLANT 520 RC
Paalin halkaisija, (mm)1250
Paalin leveys, (mm)1200
Paino, (kg)2990
Koneen pituus, (mm)4700
Koneen leveys, (mm)2500
Koneen korkeus, (mm)2300
Noukkimen työleveys, mm2100
Tehontarve, (kW/hv)59/80
Videot ja esitteet